20 / 04 / 2024

Caprice Gold İstanbul adres bilgileri!

Caprice Gold İstanbul adres bilgileri!

Firma: Jetpa Holding

Proje: Caprice Gold

Caprice Gold İstanbul adres bilgileri ve telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. Caprice Gold Bayrampaşa projesinin bu yıl sonunda tamamlanıp, 2014 yılı başında açılması planlanıyor...




26 katlı tek blok olarak inşa ediliyor olan  Caprice Gold  İstanbul projesi Bayrampaşa ilçesinde yükseliyor. Caprice Gold İstanbul adres bilgileri ve telefon numarası bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Bayrampaşa Caprice Gold projesinin bu yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 2014 yılının başlında hizmete açılacak olan Caprice Gold İstanbul Bayrampaşa projesi  Jetpa Holding  tarafından hayata geçiriliyor.


Caprice Gold Bayrampaşa projesinde odalar 17 metrekare ile 34 metrekare arasında değişiyor. Caprice Gold Bayrampaşa projesi 300 adet saray odası, 234 adet özel saray odası, 14 adet kral dairesinden oluşuyor.


Bayrampaşa Caprice Gold satış ofisi ile 444 44 25 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Caprice Gold Bayrampaşa'da spor alanları, fitness merkezi, yüzme havuzu, sauna gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Caprice Gold Bayrampaşa nerede?

Caprice Gold İstanbul adres bilgileri : Bayrampaşa, Forum İstanbul, ORA AVM yanı, 34035 İstanbul



Caprice Gold İstanbul adres bilgileri, kroki:


Caprice Gold İstanbul adres bilgileri!


Jetpa Holding Caprice Gold iletişim

Telefon: 444 44 25

Web Adresi: www.caprice.com.tr


projeye sor



Geri Dön