29 / 03 / 2024

Caprice Gold ulaşım

Caprice Gold ulaşım

Caprice Gold İstanbul satış ofisi ile 444 44 25 telefon numarasını arayarak projenin satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Bayrampaşa Caprice Gold projesi Jetpa Holding imzasını taşıyor...

Caprice Gold İstanbul adres bilgileri!

Caprice Gold İstanbul adres bilgileri ve telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. Caprice Gold Bayrampaşa projesinin bu yıl sonunda tamamlanıp, 2014 yılı başında açılması planlanıyor...

Bayrampaşa Caprice Gold satış ofisi!

Bayrampaşa Caprice Gold satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Bayrampaşa Caprice Gold kapsamında odaların alanları 17 metrekare ve de 34 metrekare arasında farklılık gösteriyor

Caprice Gold iletişim!

Caprice Gold iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Caprice Gold Bayrampaşa projesi kapsamında yer alan odaların alanları 17 metrekare ve de 34 metrekare arasında değişiklik gösteriyor

Caprice Gold Bayrampaşa nerede?

Caprice Gold Bayrampaşa nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin alanları 17 metrekareden başlıyor ve de 34 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor

Bayrampaşa Caprice Gold iletişim!

Bayrampaşa Caprice Gold iletişim için 444 44 25 numaralı telefonu arayarak projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Caprice Gold Bayrampaşa projesinin 2014 yılının başında hizmete açılması planlanıyor...

Caprice Gold nerede?

Lokasyon olarak İstanbul-Bayrampaşa'da yer alan Caprice Gold nerede, ulaşım ve adres bilgisi detayları haberimizde yayınlanıyor...

Caprice Gold ulaşım!

Konum olarak İstanbul-Bayrampaşa'da hayata geçirilen Caprice Gold ulaşım, iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor....

Caprice Gold’un tasfiyesi için harekete geçildi!

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflâsına karar verilen Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm şirketinin tasfiyesine başlanması için harekete geçildi. Fadıl Akgündüz'e ait 'Jet Fadıl' markasının da olduğu 17 markaya iflas şerhi konuldu.

Caprice Gold'daki devremülkler icradan satılacak!

Fadıl Akgündüz’ün yarım kalan son büyük projesi Caprice Gold için belirsizlik sürüyor. İflas dairesi, tüm varlıkların değerini ortaya çıkardıktan sonra icradan satış için gün belirleyecek.

Jet Fadıl mağdurlarından Caprice Gold önünde eylem!

Bayrampaşa'daki 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold'a para yatırdıklarını ve mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar, Caprice Gold projesi önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Fadıl Akgündüz'ün Caprice Gold davası 2 Eylül'e ertelendi!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Caprice Gold'un dolandırıcılık davası görüldü!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına başlandı.

Caprice Gold'a kayyum atanacak mı?

Fadıl Akgündüz tutuklandı. Yine nitelikli dolandırıcılıkla itham ediliyor. İstanbul Bayrampaşa'da ‘yüksek kira geliri' vaadi ile inşa ettiği Caprice Gold Oteli senelerdir faaliyete geçmedi. 8 bin 400 mağdur var.

Caprice Gold Gayrimenkul için kayyum talebi!

Fadıl Akgündüz ile ablası Avniye, eniştesi İbrahim ve bir dönem yeğeni Mehmet Salim Obut’un yönettiği Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Tic. Ltd. şirketine kayyum atanması için başvuru yapıldı.

Caprice Gold Maldivler inşa edilemeyecek!

Müfettişlerin hazırladığı rapora göre Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold Maldivler projesinde akrabası olan şirket yetkilileri dini duyguları istismar etti ve işleyen bir otel varmış gibi reklam vererek tüketicileri bilerek ve isteyerek aldattı.

Caprice Gold'a yabancı ortak aranıyor!

Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold 5 yıldır tamamlanamadı. Caprice Gold mağdurlarının yaptığı son açıklamaya göre Caprice Gold Bayrampaşa projesi için yabancı ortak aranıyor.

Caprice Gold mağdurları davasında son durum!

Caprice Gold mağduru M. S.; Fadıl Akgündüz, kardeşi Avniye ve eniştesi İbrahim Obut ile Ali Zafer Taciroğlu’nun da yargılandığı Bayrampaşa’daki otelin arazisinin usulsüz satış ve ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla açılan davaya müdahil oluyor..

Fadıl Akgündüz Caprice Gold'u bitiremedi; şirketleri devrediyor!

Fadıl Akgündüz, 3 yılda bitirmesi gereken Caprice Gold Otel’i 5 yılda bitiremeyince 1 milyar lira ceza ile karşı karşıya kaldı... Didim Caprice Otel, 52 villa ve 119 dönüm arsa, Akgündüz’ün yeğeni Fatih Obut’a devredildi.

Caprice Gold Maldivler kampanyaları!

Caprice Gold Maldivler kampanyaları kapsamında kişi başı günlük fiyat 49 Euro'dan başlıyor. Projede 107 adet müstakil villa, 600 adet oda ve 250 adet özel plaj bulunuyor.

Caprice Gold Maldivler iletişim!

Maldivler' in Kofenbe Adası ' nda 300 milyon dolar yatırım bedeli ile Jetpa Holding tarafından hayata geçirilen Caprice Gold Maldivler iletişim bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz....

Caprice Gold ulaşım Haberi

Caprice Gold ulaşım


İstanbul'un Avrupa yakasında Bayrampaşa bölgesinde hayata geçiriliyor olan Caprice Gold İstanbul projesi Jetpa Holding tarafından inşa ediliyor. Caprice Gold İstanbul satış ofisi iletişim bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Caprice Gold İstanbul projesi devremülk konseptinde hazırlandı. Caprice Gold İstanbul projesi 26 katlı tek blok olarak inşa ediliyor. Caprice Gold İstanbul projesinin 2014 yılının başlarında hizmete açılması hedefleniyor.


Caprice Gold İstanbul satış ofisi ile 444 44 25 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Caprice Gold İstanbul Bayrampaşa projesi 234 adet özel saray odası, 300 adet saray odası ve 14 adet kral dairesinden oluşuyor.


Caprice Gold İstanbul Bayrampaşa projesinde odalar 17 metrekare ile 34 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Caprice Gold İstanbul Bayrampaşa projesi ORA AVM'nin yanında 20 bin metrekare arsa alanında yükseliyor.


Caprice Gold İstanbul Bayrampaşa projesi içerisinde...