25 / 04 / 2024

Çarpıcı iddia: “13 milyon liralık ürün çöpe atıldı”

Çarpıcı iddia: “13 milyon liralık ürün çöpe atıldı”

Tarım Kredi Marketlerin depolarında kalan ürünlerin imha edildiği öne sürülürken, son günlerde indirimlerle gündeme gelen marketlerin kötü yönetildiği de iddia edildi.



Çarpıcı iddia: “13 milyon liralık ürün çöpe atıldı”

Tarım Kredi Marketlerin stok takibinin yapılamadığı ve pek çok üründe iadesiz çalışıldığı için ağustos ayında 13 milyon liralık ürünün imha edilmek zorunda kalındığı ileri sürüldü.

Tarım Kredi Marketlerin depolarında imha edilen ürünlerin devasa boyutlara ulaşması, gıda ürünlerinden yaptığı indirimlerle gündeme gelen marketlerin liyakatsizce yönetildiği iddiasını gündeme getirdi.

Milli Gazete’den Saadettin İnan’ın haberine göre, hükümetin ekonomide yaşanan kriz ve artan dövizden dolayı yükselen gıda fiyatlarını Tarım Kredi Marketler üzerinden düşürmeye çalıştığı bu süreçte Tarım Kredi Marketlerin depolarında devasa boyutlarda ürünün imha edilmesi tartışma konusu oldu.

Gıda fiyatlarının bu kadar yüksek olduğu bir süreçte 13 milyon lira tutarında ürünün imha edilerek çöpe atılması çiftçinin sermayesi ile kurulan marketlerin yönetilemediği iddialarını gündeme taşıdı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön