25 / 04 / 2024

CarrefourSA Türkiye'deki 30'uncu hipermarketini açtı!

CarrefourSA Türkiye'deki 30'uncu hipermarketini açtı!

Büyüme stratejisi çerçevesinde yatırımlarına hızla devam eden CarrefourSA, Samsun'daki ilk hipermarketini önceki gün hizmete açtı. Böylece Türkiye genelindeki 30'uncu hipermarketimizi açmış oldu.



Büyüme stratejisi çerçevesinde yatırımlarına hızla devam eden CarrefourSA, Samsun'daki ilk hipermarketini önceki gün hizmete açtı.


Yerel ve global marka 

Açılış töreninde konuşan ve 2014 yılı başında "lokal değerleri gözardı etmeden global bir marka" olabilme üzerine strateji kurduklarını hatırlatan Genel Müdür Mehmet Nane, bununla büyük sıçrama gerçekleştirdiklerini söyledi. Nane, sözlerini şöyle sürdürdü.


Yatırımın önemli parçası 

"Karadeniz'in en gelişmiş illerinden biri olan Samsun'daki ilk hipermarketimiz, yatırım planımızın önemli bir parçasını oluşturuyor. 'Tarladan Sofraya' projemiz çerçevesinde bölgenin taze gıda ihtiyacını en iyi şekilde karşılayacağız. Türkiye genelindeki 30'uncu hipermarketimizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.


Son dönem satın alma faaliyetleriyle dikkat çeken CarrefourSA, yeni mağazalarıyla organik büyümesine de devam ediyor.


40 bin ürün çeşidi

3 bin metrekarelik satış alanında taze gıdadan kırtasiyeye, teknolojiden beyaz eşyaya 40 binin üzerinde ürün çeşidi ve 80 personeliyle hizmet verecek olan market, ayrıca şirketin Samsun;'da 11'inci mağazası oldu.


Bugün


Geri Dön