29 / 03 / 2024

CarrefourSA'da Baymak klimalara dev indirim! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

CarrefourSA'da Baymak klimalara dev indirim! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, klima almak isteyenlere CarrefourSA'dan sevindirecek fırsat CarrefourSA baymak klimalara özel indirim uyguladı. Peki, CarrefourSA karta özel Baymak klimalar ne kadar oldu? İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...



İklimlendirme araçlarının en popüleri klimalar, yazın sıcaklık, kışın serinlik sunmasıyla kullanıcıların gözdesi olmayı sürdürüyor. CarrefourSA karta özel  Baymak klimalara yapılan indirimleri görünce gözlerinize inanamayacaksınız. Baymak klimalar, kullanıcısına ayrıcalıklı bir deneyim yaşatan cihaz, yaz ve kış aylarında ortam havasını ideal sıcaklığa getiriyor. Elegant Plus için geliştirilen klima Wi - Fi modülü ile opsiyonel Wi - Fi özelliğine de sahip olabilen model, mekâna bağlı kalmadan uzaktan kontrol imkânı da sağlayıyor. 

CarrefourSA da Baymak klimalara dev indirim! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Akıllı sisteme sahip Baymak klimalar, cep telefonu ile kolay şekilde kontrol edilebilir. Ev dışındayken odanın havasını uzaktan ayarlayabilir eve geldiğinizde belirlediğiniz hava konforuna zahmetsizce kavuşabilirsiniz. Soğutmanın yanı sıra ısıtmada da üstün bir performans sergileyen Baymak çevreci ve verimli R32 gaz ile işlevsel hale geliyor. 0,5 derecelik hassasiyet değerine sahip Baymak klima, hem yaz hem de kış aylarında ideal sıcaklık seviyesini ayarlayarak ilk kullanımdan itibaren kalitesini kanıtlıyor. Kompakt tasarımları sayesinde dar alanlarda bile fazla yer kaplamayan duvar tipi Baymak klimalar arasında yer alıyor.

Peki, Baymak klimaların fiyatı ne kadar oldu? İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön