26 / 04 / 2024

CarrefourSA'da Bosch buzdolaplarına büyük indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

CarrefourSA'da Bosch buzdolaplarına büyük indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

CarrefourSA Bosch buzdolaplarına CarrefourSA karta özel indirim yaptı. Peki, CarrefourSA Bosch buzdolapları indirime girdi mi? Fiyatları ne kadar oldu? İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Yeni buzdolabı almayı düşünenler için CarrefourSA'da CarrefourSA karta özel büyük indirim. Bosch’un yeni VitaFresh Plus teknolojisi gıdaların vitamin ve nem kaybını önleyerek çok daha uzun süre taze kalmasını sağlıyor. Daha fazla depolama alanı sunan VitaFresh çekmecesinin özel sürgü sistemi, sebze ve meyveler için en uygun nem seviyesini ayarlıyor. Böylece yiyeceklerin çok daha uzun süre taze kalması sağlanıyor. Üstelik VitaFresh Plus çekmecesinin dalgalı tabanı sayesinde yiyeceklerin suyunun yoğuşması engelleniyor. Bu sayede sebze ve meyvelerin bozulması önleniyor.

CarrefourSA da Bosch buzdolaplarına büyük indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

VitaFresh Plus buzdolabının diğer bölümlerinden yaklaşık -2°C ila +3°C daha düşük bir sıcaklığa sahip olan VitaFreshplus 0°C bölmeleri, et, balık, yumurtalı yemekler, taze hazırlanmış malzemeler ve içecekler gibi hassas gıdaların daha uzun süre tazeliğini koruyarak saklanmasını önlüyor. MultiAirflow çok yönlü hava akış istemi, Bosch NoFrost buzdolaplarında her bölgede eşit ve dengeli soğuk hava akımlarının oluşmasını sağlar. Sıcaklık dalgalanmaları minimuma indirilmiştir ve soğutma süreleri azaltılmıştır.Bu da gıdalarınızın lezzetlerini daha uzun süre korumasını sağlıyor. 

Peki, Bosch buzdolapları ne kadar oldu? İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön