28 / 03 / 2024

Carya Golf Resort G-20 zirvesi için kurşun gerçirmez villa kullanacak!

Carya Golf Resort G-20 zirvesi için kurşun gerçirmez villa kullanacak!

Antalya dünya liderlerinin katılacağı G-20 zirvesine hazırlanıyor. Kasım ayında gerçekleşecek zirvenin merkezi Regnum Carya Golf & Spa Resort olacak.



Türkiye'nin ev sahipliğindeki G-20 Zirvesi için tüm hazırlıklar büyük bir titizlikle sürüyor. 15-16 Kasım tarihlerinde Antalya"daki liderler zirvesi için Belek'te, her şey ince elenip sık dokunuyor. Zirvenin merkez oteli ise Regnum Carya Golf & Spa Resort olacak. Zirvede, Regnum Carya'nın yeni hizmete aldığı kurşun geçirmez villa da kullanılacak. Öztürk Şirketler Grubu Başkanı Fikret Öztürk'ün golf tutkusu, Regnum Carya Golf & Spa Resort'un inşa edilmesine neden olmuş. Ama şimdi bu otel G-20 Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak. Bir milyon metrekarelik bir alanda, bin 200 yatak kapasitesine sahip otelde, sadelik ve şıklık bir arada. Otelde, sahilindeki Mısır'dan getirilen ayakları yakmayan beyaz kumundan çok özellikli SPA'sma, gece aydınlatmalı Avrupa'nın tek golf sahasından bir misafire bir çalışanın düşmesine kadar her ayrıntı titizlikle düşünülmüş. G-20 zirvesinin gerçekleştirileceği kongre merkezi, her türlü teknoloji donanımına sahip. 7 bin 500 metrekarelik alam, dışarıya direkt açılabilen pencere ve kapılarıyla diğer kongre merkezlerinden ayrılıyor. Kolonsuz, 2 bin 100 metrekarelik balo salonu, Türkiye'nin en büyük salonlarından. Otelin hazırlıkları arasında en çarpıcı ayrmtı ise kurşun geçirmez, çok özellikli villa. Devlet başkanları ile dünya starlarım ağırlayacak kapasiteye sahip bu özel villanın maliyeti 12.5 mityon TL. Otel içinde ayrı bir bölümde, demir parmaklıklarla çevrilen villanın özel güvenliği de var. Üç katlı asansörlü villa, yaklaşık 4 bin metrekare üzerine oturtulmuş. 


EL YAPIMI ŞÖMİNE 

Tüm teknoloji ve otomasyon sistemine sahip villaya girdiğinizde, 178.50 metrelik salon ve salonun ortasındaki, tavandan yere uzanan şömine sizi karşılıyor. Villa için özel tasarlanan el yapımı şömine 350 bin TL değerinde. Salon içinde, ayrı bir oturma grubu ile lüks mutfak ve ihtişamlı yemek masası yer alıyor. Tam donanımlı mutfakla beraber, yemek takımları da ünlü markalara ait. Villanın özel aşçısı ile şefleri de unutulmamış. Salon yanı sıra birinci katta sauna, buhar odası, Türk hamamı, masaj odası ile fitness salonu misafirlerin hizmetinde. Misafirler için masaj yataklarında tabletler bulunurken, fitness aletleri de Fen'ari tasarımcısı Pininfarina'nın tasarladığı Panatta. 


178 M2 YATAK ODASI 

Bu kattaki, bir diğer ayrıntı ise, iki odadan birinin engelliler için dizayn edilmiş olması. İkinci katta ise, 178.50 metrekarelik ana yatak odası bulunuyor. Yatak odası içinde, jakuzi, sauna ve duş var. Villanın üçüncü katında ise, 157 metrekarelik çok amaçlı bir salon, 10 kişilik toplantı salonu ve oyun salonu yer alıyor. Otomasyon sisteminin hayata geçirildiği bu lüks mekanda, hiçbir konfor ve masraftan kaçınılmamış. Perde, ışık sistemi tabletlerden ayarlanıp, kontrol edilebiliyor. Villanın tuvaletleri ise uzaktan kumandalı sistemle çalışıyor. Villanın manzarası ise Avrupa'nın gece ışıklandırmalı tek golf sahası. Villanın, golf sahasına bakan bu bölümünde 450 metrekarelik, ısıtmalı havuz ile ayrı bir ban var. Havuzun üst tarafındaki, televizyonlu jakuzi ise bu özel mekanın etkileyici bölümlerinden. Günlüğü 10 bin dolar olarak belirlenen ve yabancı müşterilerin talep ettiği villanın, misafirlerinin transferini otel yapıyor. 


Sabah Pazar


Geri Dön