26 / 04 / 2024

Çay, şeker, ayçiçek, peynir felaket tellalı oldu! Bir ürüne yüzde 600 zam geldi, üstelik bu zamdan kaçış yok

Çay, şeker, ayçiçek, peynir felaket tellalı oldu! Bir ürüne yüzde 600 zam geldi, üstelik bu zamdan kaçış yok

Türkiye'de çay, şeker, ayçiçek ve peynire gelen zamlardan sonra zamların ardı arkası kesilmiyor. Una kısa bir süre içerisinde yüzde 600 zam gelmesinin ardından 4 TL'ye kadar yükselen ekmeğe bir zammın daha yolda olduğu iddia edildi.



Türkiye'de vatandaşların en çok tükettiği ürünlerin başında çay, şeker, ayçiçek ve peynir geliyor. Bu ürünlere yapılan zamlar, adeta bir zam furyasını da beraberinde getirdi. Vatandaşlar temel gıda ürünlerine gelen zamlar nedeniyle büyük sıkıntı yaşadı. Bu ürünlerin yanında bir de hemen hemen her gün evlerimize giren ekmek var. Un fiyatlarının kısa süre içerisinde yüzde 600 artmasıyla birlikte ekmek fiyatları da uçuşa geçti. 

BİRÇOK İLİMİZDE 4 TL'YE SATILIYOR

Ekmek şu anda İstanbul ve  Ankara  başta olmak üzere birçok ilimizde 4 TL'den satılmaya başlandı. Durum böyle olunca ekmek de artık lüks ürünler sıfatına doğru ilerliyor. Vatandaş ne yapacağını kara kara düşünürken, ekmekle ilgili gelen bir zam haberi daha adeta kara bulutları çöktürdü. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön