26 / 04 / 2024

Ce Satış Ofisi Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!


Ce Satış Ofisi Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Emine Kaplan tarafından kuruldu. 



Ce Satış Ofisi Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Emine Kaplan tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ce Satış Ofisi Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, satış ofisi, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti,kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek, ve bu konular ile ilgili danışmanlık yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Geri Dön