02 / 05 / 2024

Çebi kapı kolu koleksiyonunda farklı geometrik formlar!

Çebi kapı kolu koleksiyonunda farklı geometrik formlar!

Çebinin kapı kolu koleksiyonu, formları ve malzemeleri ile her tarza uygun alternatifler barındırıyor. Farklı yaşam tarzlarına, moda akımlara ve beğenilere göre dekore edilen evler, yine dekorasyonuna uygun detaylarla zenginleşiyor



Çebi Tasarım Ekibi tarafından hazırlanan modeller, dekorasyon trendleri ve tüketici istekleri gözönüne alınarak oluşturuldu. 2010 yılından bu yana tüketici ile buluşan ÇEBİ kapı kolu koleksiyonunda farklı geometrik formlar ve üçüncü boyut algısına dair çalışmalar dikkat çekiyor.

Kullanım kolaylığı ve ergonominin en üst düzeyde sağlanması amacıyla yapılan yoğun çalışmalarla oluşturulan koleksiyon, aynı zamanda parlak ve mat krom, inoks ve mat-inoks renk alternatifleri ile farklı yaşam alanlarına göre seçenekler de sunuyor. Koleksiyonda yer alan bazı ürünler Design Turkey yarışmasında sergilenmeye değer görülürken; PIRA kapı kolu modeli, değişik sektörlerden trend ürünleri içeren Interzum Köln Fuarı 2011in Hit Guideına seçilerek 2011 yılının modelleri arasına girmeyi başardı.

Her geçen gün genişleyen ÇEBİ kapı kolu koleksiyonunda tarzınıza uygun bir modeli mutlaka bulacaksınız.

ÇEBİ A.Ş.

Abdurrahmangazi Mah. İslamoğlu Cad.

No:19 Yenidoğan-Sancaktepe

İSTANBUL / TÜRKİYE

Tel    : (216) 561 11 40 (4 hat)

444 5857

www.cebidesign.com


ÇEBİ KİLİT ve MOBİLYA AKSESUARLARI SAN. TİC. A.Ş

1979 yılından bu yana dekoratif mobilya aksesuarları alanında faaliyet göstermektedir. Kapı kolu, kulp, düğme, askı, metal ayak, bağlantı aparatları, çocuk ve genç mobilyaları için aksesuarları üreten firma, mobilya kapak ve çekmece sistemleri ile mutfak aksesuarları üreticisi İtalyan FGV markasının da distribütörlüğünü yürütmektedir. İspanya, İtalya, Almanya, Belçika, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Slovenya, Ukrayna, Beyaz Rusya, Güneyde Cezayir, Libya, Mısır, Gürcistan, Azerbaycan, İran, Irak, Lübnan ve İsrail başta olmak üzere 41 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.


Geri Dön