19 / 04 / 2024

Çekmeköy Çizmeci Konsept iletişim! Teslimler hemen!

Çekmeköy Çizmeci Konsept iletişim! Teslimler hemen!

Firma: Çizmeci Grup

Proje: Çizmeci Konsept

Çekmeköy Çizmeci Konsept iletişim ve adres bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Dairelerin hemen teslim edildiği Çekmeköy Çizmeci Konsept Evleri'nde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor...




Çizmeci Konsept Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Çekmeköy ilçesinde inşa edildi. 

Çekmeköy  Çizmeci Konsept  iletişim bilgilerinden önce Çizmeci Konsept projesinin detaylarına yer verelim.


Çizmeci Konsept Evleri Çekmeköy projesi  Çizmeci Grup  tarafından hayata geçiriliyor. Çekmeköy Çizmeci Konsept Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Çekmeköy Çizmeci Konsept Evleri projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor. Çizmeci Konsept Evleri Çekmeköy projesinde konutların teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.


Çekmeköy Çizmeci Konsept iletişim için 0532 691 91 44 numaralı telefonu arayarak, Çizmeci Konsept satış ofisine ulaşabilirsiniz. Çizmeci Konsept Evleri Çekmeköy projesi 182 adet daireden oluşuyor.


Çizmeci Konsept Evleri Çekmeköy projesinde dairelerin alanları 60 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor. Çizmeci Konsept Çekmeköy projesinde fitness, sauna, spor alanları, açık / kapalı otopark gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Çekmeköy Çizmeci Konsept nerede?

Çekmeköy Çizmeci Konsept adres : Atabey Caddesi No: 6 Taşdelen Çekmeköy/İstanbul


Çekmeköy Çizmeci Konsept iletişim

Telefon:0532 691 91 44

Web: www.cizmecikonsept.com


projeye sor



Geri Dön