24 / 04 / 2024

Çekmeköy Çizmeci Konsept ne zaman teslim? Banka kredisine uygun!

Çekmeköy Çizmeci Konsept ne zaman teslim? Banka kredisine uygun!

Firma: Çizmeci Grup

Proje: Çizmeci Konsept

Çekmeköy Çizmeci Konsept ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Çizmeci Konsept Evleri Çekmeköy'de yüzde 40 peşinat ödemesinden sonra banka kredisi ile taksit yapılıyor...




Çizmeci Grup tarafından inşa edilen  Çizmeci Konsept  Evleri İstanbul'un Anadolu yakasında Çekmeköy ilçesinde hayata geçirildi. Çekmeköy Çizmeci Konsept ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Çizmeci Konsept Evleri Çekmeköt projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Çizmeci Konsept Evleri Çekmeköy projesi 182 adet daireden meydana geliyor.


Çizmeci Konsept Evleri Çekmeköy projesinde dairelerin büyüklükleri 60 metrekareden başlayarak, 140 metrekareye kadar farklılık gösteriyor. Çizmeci Konsept Evleri Çekmeköy projesşnde banka kredili ödemeler yapılıyor.



Çekmeköy Çizmeci Konsept ne zaman teslim?


Çekmeköy Çizmeci Konsept ne zaman teslim sorusuna hemen teslim yanıtı veriliyor. Çizmeci Konsept Evleri Çekmeköy projesinde açık - kapalı otopark, fitness center, spor alanları, buhar odası, fitness center, sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Çizmeci Konsept Evleri Çekmeköy projesinin satış ofisi ile 0532 691 91 44 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Çizmeci Konsept Çekmeköy projesi 3 etap olarak inşa ediliyor. Çizmeci Konsept Çekmeköy'de yüzde 40 peşinat veriliyor.


Çizmeci Konsept nerede?

Çizmeci Konsept adres : Atabey Caddesi No: 6 Taşdelen Çekmeköy/İstanbul


Çizmeci Konsept iletişim bilgisi

Telefon:0532 691 91 44

Web: www.cizmecikonsept.com


projeye sor



Geri Dön