18 / 04 / 2024

Kurtköy Blue Planet ne zaman teslim?

Kurtköy Blue Planet ne zaman teslim?

Firma: Şenkaya İnşaat

Proje: Blue Planet Kurtköy

Kurtköy Blue Planet ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. 254 konutluk Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde banka kredisi kullanılarak ödemeler yapılıyor...




Şenkaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan Blue Planet konut projesi İstanbul Pendik'e bağlı Kurtköy'de yükseliyor. Kurtköy Blue Planet ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Kurtköy Blue Planet Evleri projesi 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Kurtköy Blue Planet Evleri projesi 4 blok olarak tasarlandı.


Kurtköy Blue Planet Evleri projesinin satış ofisi ile 0216 482 00 08 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Kurtköy Blue Planet Evleri 254 daireden oluşuyor.



Kurtköy Blue Planet ne zaman teslim?


Kurtköy Blue Planet ne zaman teslim sorusuna 18 ay sonra yanıtı veriliyor. Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor.


Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Kurtköy Blue Planet projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odası, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Telefon: 0 216 482 00 08

Web: www.gardenplanet.com.tr


projeye sor



Geri Dön