28 / 03 / 2024

Çekmeköy Engelliler Okulu projesi için imzalar atıldı!

Çekmeköy Engelliler Okulu projesi için imzalar atıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Ekim 2017 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettiği arsada hayata geçirilmesi planlanan engelliler okulu için yapım protokolü imzalandı.



 

Çekmeköy Belediyesi’nin Merkez Mahallesi’nde engelliler okulu yapımı için başlattığı çalışmalar hızlandı. Çekmeköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ekim 2017'de belediye tarafından bakanlığa devredilen arsada 16 derslikli bina yapımı için hayırsever iş adamı ile birlikte hareket edeceklerini söyledi.

 

Çekmeköy Belediyesi’nde yapılann protokol imza töreninde Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, ONBO Eğitim ve Kültür Vakfı’nın temsilcileri imza attı.

 

İmzalanan protokole Merkez Mahallesi 148. Ada 15/16 sayılı parseldeki mülkiyeti Çekmeköy Belediyesi’ne ait olan 3 bin 280 metrekarelik alanda engelli çocukların eğitim alabileceği 16 derslikli okul inşa edilecek. ONBO Eğitim ve Kültür Vakfı’nın yapım masraflarını üstlenerek bağışçı olduğu okulun Perihan-Osman Nuri Boyacıoğlu adıyla hizmete açılması planlanıyor. 

 

 


Geri Dön