20 / 04 / 2024

Celal Birsen'den otel zincirlerine mobilya

Celal Birsen'den otel zincirlerine mobilya

Celal Birsen'in oğlu Recep Birsen, babasının izinde. Son olarak Birsen, Mardan Palace'a 7 bin parça mobilya gönderdi



Mardan'a giden milyonerler Celal Birsen'le gölgelenecek
Geçtiğimiz şubatta yağmurlu bir havada geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Türkiye'nin şemsiye kralı Celal Birsen'in oğlu Recep Birsen, pazar lideri olduğu Celal Birsen markasını daha da geliştirmek için babasının projelerini devam ettiriyor. Yağmur şemsiyelerinin yanı sıra güneş şemsiyeleriyle 45 ülkede uluslararası marka olan Celal Birsen, en son Azeri işadamı İsmailov'un 1.5 milyar dolara yaptırdığı Antalya'daki Mardan Palace Otel'i gönderdiği 7 bin parça mobilya ile döşedi.

OTEL ZİNCİRLERİNE MOBİLYA

Otel sektöründe bahçe mobilyaları ve güneş ürünleri liderliğini ellerinde tuttuğunu söyleyen Recep Birsen, Mardan, Hilton, Swissotel, Mövenpick ve Rixos gibi büyük otel zincirlerinin tüm şemsiye, minder, mobilya ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade etti.

POLONYALI BİR OTELLE ANLAŞTI

Yıllık satış miktarını 100 bin parçaya çıkardıklarını kaydeden Birsen, 2010'da 250 bin parçaya mobilya satmayı planladıklarını ve 54 ülkeye ihracat yaptıklarını belirtti. Birsen `Hedefimiz ihracat yaptığımız ülke sayısını 70'e çıkarmak ve dış mekan mobilyası alanında da şemsiyede olduğu gibi lider olmak' dedi. Mobilya alanında yurtdışına da açılacaklarını kaydeden Birsen, Polonya'da da ünlü bir spa oteliyle anlaşma imzaladıklarını, bundan böyle yurtdışındaki işlerini büyüteceklerini ifade etti. Celal Birsen'in mobilyaları Almanya'dan ithal edilen şeritler halindeki rattan malzemesinden örülerek üretiliyor. Bir işçi ise bir günde iki koltuk bitirebiliyor.

Dünyadaki her 3 şemsiyeden biri Celal Birsen

Recep Birsen `40 bin metrekare kapalı alanda 45 ülkeye güneş ve yağmur şemsiyesi gönderiyoruz. Üretimimizin yüzde 60'ı ihracattan oluşuyor. Dünyada nereye giderseniz gidin gördüğünüz her 3 şemsiyeden biri Celal Birsen imzasını taşıyor. Özellikle İtalya ve İspanya'daki plajlarda bizim güneş şemsiyelerimiz kullanılıyor' dedi.
Fulya ERDEM/Star


Geri Dön