19 / 04 / 2024

Çelik Centroom marka mobilyalarda yüzde 50'ye varan indirim fırsatı sunuyor!

Çelik Centroom marka mobilyalarda yüzde 50'ye varan indirim fırsatı sunuyor!

Çelik Grup bünyesinde hizmet veren Çelik Centroom-Konyaaltı Bellona Outlet ile Çelik Centroom -Pınarlı Outlet mağazaları geniş ürün yelpazeleri ve yüzde 50'ye varan indirim oranlarıyla tüketicilerin markalı mobilya alışverişlerinde ilk tercihi...



GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

İstikbal ve Bellona markalı ürünlerin yer aldığı outlet mağazalarda, bir evin genel ihtiyacı yemek, yatak, genç-bebek odalarıyla koltuk ve kanepe takımları yer alıyor. Mağazaların uyku merkezlerinde her türlü isteğe cevap verecek özellikte yatak, baza ve yastık modelini de bulmakta mümkün. Ürünlerinin İstikbal ve Bellona markalarının seçkin modellerinden oluştuğuna dikkat çeken mağaza yetkilileri, "Outlet ürünlerimiz kesinlikle defolu değildir. Üretimden kalkan ve elimizde tek kalan mobilyalardan oluşmakta" dedi. 


TEKSTİL VE HALI GRUBU

Outlet mağazalarda mobilyaların haricinde, evi tamamlayıcı halı ve ev tekstili ürünlerini de bulmak mümkün. Klasik halı modellerinden, spor halı modellerine dek uzanan seçeneklerin arasında genç-bebek odası halılarıyla banyo paspas çeşitleri de yerini almış durumda. Tekstil grubunda ise yastık kılıfı, nevresim, pike, takımları, uyku setleri gibi ihtiyaç olacak her türlü ürünü bulmak mümkün. 


Sabah


Geri Dön