23 / 04 / 2024

Çelik-İş Sendikası'nın metruk binası yıkıldı!

Çelik-İş Sendikası'nın metruk binası yıkıldı!

İskenderun’da doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık veren metruk binaların yıkımına devam edenİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Süleymaniye eski çelik-iş sendikasının metruk binasının yıkım çalışmalarını denetledi.



İskenderun Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilçe genelinde güvenliği tehdit eden ve tehlike arz eden metruk binaları yıkmaya devam ettiklerini dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Yıkımlar öncesinde, gerekli prosedürler tamamlanarak yıkım gerçekleştiriliyor. Metruk yapılar terk edilmiş olması nedeniyle madde bağımlılarının odağı haline geliyor. Bu tip yapılar, yapı sahipleri ve çevresinde yaşayan vatandaşlar açısından tehlike arz ediyor. Bu durum ayrıca vatandaşların şikâyetlerine neden oluyor. Vatandaşların güvenliği için bizler de gerekli prosedürü tamamladıktan sonra binaların yıkımını gerçekleştiriyoruz. Bu binanın yerinede Sendikamız yenisi yapacak” dedi.

Çelik –İş Sendikası İskenderun şube başkanı Mehmet Güngör ise konuyla ilgili olarak, ”Burası uzun yıllardır sendikamızın hizmet binası olarak kullanıldı. Depreme dayanıksız olduğu için bu binamızı boşaltmak zorunda kalmıştık. Şimdi ise belediyemizin desteği ile bu binanın yıkımını gerçekleştirdik. Daha sonra ise bu arazi üzerine yeni bir hizmet binası yapacağız inşallah.”şeklinde konuştu.

Ardından İskenderun Belediyesi ekipleri metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

 


Geri Dön