16 / 04 / 2024

Celin Dion, Leonardo Di Caprio ve Mel Gibson adalandı!

Celin Dion, Leonardo Di Caprio ve Mel Gibson adalandı!

Ünlüler kazandıklarını adaya yatırıyor. Kimisi Bahamalarda kimisi Belizede ada satın alan ünlüler gözlerden uzak bir tatil için olduğu kadar iyi bir yatırım olduğu için de ada satın almayı tercih ediyor



Ünlüler kazandıklarını adaya yatırıyor. Kimisi Bahamalarda kimisi Belizede ada satın alan ünlüler gözlerden uzak bir tatil için olduğu kadar iyi bir yatırım olduğu için de ada satın almayı tercih ediyor. Ünlü oyuncu Johnny Deppin, Bahamalarda bulunan adasının fiyatı 3.4 milyon dolar. Depp, eşi Vanessa Paradis ve çocuklarıyla birlikte 2004te satın aldığı bu adada gözlerden uzak dinleniyor.

Bahamaların güneyinde bulunan Musha Cay adlı ada ise ünlü sihirbaz David Copperfielda ait. Adanın en ilginç özelliği bir defada sadece 24 kişinin girebilmesi. Yunan armatör Aristotle Onassis, 1962 yılında Yunanistan açıklarındaki Scoprio Adasını 10 bin dolara satın almıştı. 1968de sevgilisi Jackie ile burada evlenmişti. Bu adanın şimdiki sahibi Onassisin tek torunu olan Athina. Virgin şirketlerinin sahibi olan işadamı Richard Branson, Karayiplerdeki Necker Adasının sahibi.

Mel Gibson Pasifik Okyanusunda 15 milyon dolar değerinde bir ada satın aldı. 2 bin 160 hektarlık Mago Adasını alan Gibson yerlilerle de mahkemelik oldu. Celine Dionun adası tropik bölgede değil. Onun adası Ile Gagnon Quebecte. Dion adasının etrafında bot turu yapmayı çok seviyormuş. Leonardo DiCaprionun adası Belizede. Adanın fiyatı 1.75 milyon dolar. Eddie Murphynin Long Cay adlı 1.5 milyon dolarlık adası Bahamalarda.
Radikal


Geri Dön