20 / 04 / 2024

Cem Çelik: Stüdyo daireleri daha çok yalnız yaşayanlar tercih ediyor!

Cem Çelik: Stüdyo daireleri daha çok yalnız yaşayanlar tercih ediyor!

BEYTEPE'DE inşa edilen Elit Royal Residence'ın sahibi Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik ise stüdyo daireleri daha çok yalnız yaşayanlar, öğrenciler, yaşlılar ve Ankara'ya belli günlerde gelen iş adamları tercih ediyor...



BEYTEPE'DE inşa edilen Elit Royal Residence'ın sahibi Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik ise stüdyo dairelerin daha çok yalnız yaşayanlar, öğrenciler, yaşlılar ve Ankara'ya belli günlerde gelen iş adamları için ideal yaşam alanları olduğunu kaydetti. Stüdyo daire alımlarında kullanım alanının diğer dairelere göre küçük olmasından dolayı düşük aidat ve daire fiyatlarının cazip geldiğini kaydeden Çelik, stüdyo dairelerin son zamanlarda daha çok ilgi görmeye başladığını bildirdi. 


UYGUN FİYAT İMKANI 


Stüdyo dairelerin büyük dairelere oranla daha uygun fiyatları olduğunu ifade eden Çelik, "Bu da müşterinin ilgisini çekiyor. Ayrıca kira getirişi de metrekare bazında düşünüldüğünde büyük dairelere göre daha cazip bir yatırım aracı oluyor" dedi. 


Çelik, stüdyo dairelerin daha çok yatırım amaçlı olarak düşünüldüğünü vurgulayarak, "Ancak semt ve lokasyona göre bu durum değişir. Ankara'nın yeni gelişmekte olan lüks konutlarının yapıldığı Beytepe bölgesinde büyük m2'li daireler daha çok yatırım ve yaşam amaçlı düşünülüyor" dedi. 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön