26 / 04 / 2024

Cem Demirtürk Mimarlık Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Cem Demirtürk Mimarlık Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, Cem Demirtürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.



Cem Demirtürk Mimarlık Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, Cem Demirtürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde kuruldu. 


Cem Demirtürk Mimarlık Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.Her türlü mimarlık ve mühendislik hizmeti vermek, b.  Yurtiçi ve yurtdışında inşaat taahhüt ve restorasyon işleri yapmak, c. Konusu ile ilgili olarak danışmanlık hizmetleri vermek, d.  Özel mimari tasarımlar yaratarak, bu tasarımların marka ve patentini şirket adına tescili yaptırılarak daha sonra bu hakları  imal etmek, satmak ve kiraya vermek, e Konusu ile ilgili olarak resmi mercilerden izin alarak eğitim hizmetleri vermek, f.    Konusu ile ilgili olarak her türlü makine, ekipman, yedek parça, malzemenin imali, imal ettirilmesi, alım-satımı, ithal ve ihraç edilmesi, g. Konusu ile ilgili her türlü ham ve işlenmiş malzemelerin imali, imal ettirilmesi, alım-satımı, ithal ve ihraç edilmesi h.   Konusu ile ilgili vakıf  kurmak ve kurulu olan vakıflara üye olamaya, i.Konusu ile ilgili olarak resmi ve özel kurum ve kuruluşların açacakları ihalelere katılmak, j.Her türlü elektrikli ve elektronik aletlerin ve ses sistemlerinin imal ettirilmesi, perakende ve toptan ithalatını ve ihracatının yapılması, k.   Her türlü zemin etüdü inşaat temel destekleme ve geoteknik işler yapmak ve yaptırmak, l.Konusu ile ilgili her türlü kimyasal ham ve işlenmiş malzemelerin imali, imal ettirilmesi, alım ve satımı, m.  Konusu ile ilgili her türlü halk ve ilişkiler faaliyeti, basın bültenleri yurtiçi ve yurtdışı bayi ve tanıtım toplantıları düzenlemek, n.Şirket bu amaç ve konularını gerçekleştirebilmek için gerekli araç, nakil vasıtaları, makine ve tesisler ile bunların yedek aksamlarını satın almak, ithal etmek, gayrimenkul iktisap etmek, gayrimenkuller ile ilgili cins tahsisi yaptırmak, devir ve ferah etmek, sahip alınan gayrimenkulleri ve tesisleri gerektiğinde satmak veya kiraya vermek, arazi ve arsalar iktisap ederek üzerlerinde inşaat yapmak veya yaptırmak, depolar, satış ve teşhir yerleri kurmak, icabında bunları kiralamak, kiraya vermek ve satmak, iktisap olunan gayrimenkullerin taksim, ifraz, ve lirik etmek ve üzerlerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat mülkiyeti, kat irtifakı tesis etmek, şirketin ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını teminen, ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları vermek ve almak, ipotek ve rehinleri fek ve tadil etmek gibi işlemlerde bulunmak, o. Bahsedilen konular dışında şirket adına faydalı ve lüzumlu görülecek başka iş ve işlemleri de yapabileceklerdir.



Geri Dön