25 / 04 / 2024

Cem Demirtürk

Cem Demirtürk

Cem Demirtürk Mimarlık Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, Cem Demirtürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Doksandokuz Mimarlık Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Doksandokuz Mimarlık Danışmanlık Anonim Şirketi, Cem Demirtürk, Pelin Peker tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi, Güllabici Sokak, Venti Apartmanı'nda kuruldu.

İkon Elektromekanik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkon Elektromekanik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Cem Öztürk tarafından kuruldu.

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

Mimar Cem Cemil Öztürk vefat etti! 

Bir süredir kanser tedavisi gören mimar, kültür insanı, siyasetçi kimlikleriyle tanınan, Sözcü yazarlarından Saygı Öztürk'ün de yeğeni olan Cem Cemil Öztürk hayatını kaybetti...

Martel Marmara Terminal İşletmeciliği Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Martel Marmara Terminal İşletmeciliği Turizm Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ileMustafa Hasan Eltez, Cem Türk ve Mehmet Metin Avcıoğlu ortaklığında kuruldu. 

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın villasından taşındı!

Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile kaldığı villadan ayrılıp Göktürk’teki evine taşınmış...

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!             

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Türk tarafından kuruldu.

Cemko Havacılık Limited Şirketi kuruldu!

Cemko Havacılık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Cem Korutürk tarafından kuruldu.

Cem Yılmaz Miami’den ev alacak!

Sevgilisi Defne Samyeli ile bu hafta Miami’ye giden Cem Yılmaz'ın ev baktığı öğrenildi. Yılmaz'ın Türklere emlak danışmanlığı yapan şirketin Türk patronuna nasıl bir ev istediğini anlattığı iddia ediliyor.

Cem Habib Dubai'den 48 milyon TL'ye havuzlu villa aldı!

İngiltere'de yaşayan Türk finansçı Cem Habib, İngiliz eşi için Dubai’den 48 milyon TL’ye havuzlu villa aldı.

Çatalca Akalan Atatürk İlk ve Ortaokulu açıldı!

Çatalca’nın Akalan Mahallesi’ne Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından 46 gün gibi kısa bir sürede inşa ettirilen Akalan Atatürk İlk ve Ortaokulu açıldı.

Yzk Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzk Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Çekmeköy'de Cem Öztürk ve Yılmaz Zencirkıran imzasıyla kuruldu.

Türk müteahhitler için Afrika'da önemli yatırım fırsatları var!

Rönesans MEA CEO’su Cem Özoğuz, Türk müteahhitleri açısından Afrika kıtasında çok büyük fırsatlar olduğunu belirterek "Geleceğin Afrika’da olduğunu düşünüyoruz. " dedi.

Cem Demirtürk Mimarlık Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cem Demirtürk Mimarlık Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, Cem Demirtürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Cem Demirtürk Haberi

Cem Demirtürk

Cem Demirtürk Mimarlık Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, Cem Demirtürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde kuruldu. 


Cem Demirtürk Mimarlık Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.Her türlü mimarlık ve mühendislik hizmeti vermek, b.  Yurtiçi ve yurtdışında inşaat taahhüt ve restorasyon işleri yapmak, c. Konusu ile ilgili olarak danışmanlık hizmetleri vermek, d.  Özel mimari tasarımlar yaratarak, bu tasarımların marka ve patentini şirket adına tescili yaptırılarak daha sonra bu hakları  imal etmek, satmak ve kiraya vermek, e Konusu ile ilgili olarak resmi mercilerden izin alarak eğitim hizmetleri vermek, f.    Konusu ile ilgili olarak her türlü makine, ekipman, yedek parça, malzemenin imali, imal ettirilmesi, alım-satımı, ithal ve ihraç edilmesi, g. Konusu ile ilgili...