26 / 04 / 2024

Cemal Yılmaz Demir: Kavak'ın toplu konuta ihtiyacı var!

Cemal Yılmaz Demir: Kavak'ın toplu konuta ihtiyacı var!

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun kendisine ilettiği sorun ve projelerin çözüme kavuşturulması için TOKİ ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ile görüşmelerde bulundu.




AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun kendisine ilettiği sorun ve projelerin çözüme kavuşturulması için  TOKİ  ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ile görüşmelerde bulundu. 


Demir, Sarıcaoğlu ve beraberindekileri Ankara'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun'da da Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Çetin ile görüştürdü. 

TOKİ'den Kavak'a toplu konut yapılması için talepte bulunuldu. 

TOKİ Başkanı Turan, talebi inceleyip gerekeni yapacaklarını söyledi. 

Samsun Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Çetin'e de ilçedeki bazı yolların problemiyle ilgili bilgiler aktarıldı. Çetin, sorunları not ederek, ilgilenileceğini söyledi. 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu da, Milletvekili Cemal Yılmaz Demir e kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, Kavak'ı çok iyi günlerin beklediğini söyledi. 

belediyelerimizin sorunlarını çözüyoruz Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu tarafından tarafıma iletilen ulaşımla ilgili bazı sorunların çözümü ve TOKİ'yle ilgili toplu konut yapılması talebini doğrudan ilgililerine bildirdik. Başkanımız Kavaklı hemşehrileri için projeler üretiyor. Bizler de elimizden geldiği kadar onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sadece Kavak için değil, tüm belediyelerimizin sorunlarının çözümü için elimden geleni yapıyorum. 

Sonuçta hizmet makamındayız. Bu gibi talepler geldikçe ben üzerime düşeni yapmaya hazırım" dedi. 


Hedef Halk


Geri Dön