18 / 04 / 2024

Cemitherm binalarda yüzde 60 enerji tasarrufu sağlıyor!

 Cemitherm binalarda yüzde 60 enerji tasarrufu sağlıyor!

Avrupa’nın önemli yapı kimyasalları markasından Cermix'in CERMITHERM dış cephe ısı yalıtım sistemleri markası, Türkiye’de üretilip Avrupa’ya da ihraç ediliyor





Ülkemizin birçok bölgesinde kışın çok soğuk ve yazın sıcak geçmesi, tüm yapılarda yalıtım sistemlerini zorunlu hale getiriyor.  Avrupa’nın önemli yapı kimyasalları markasından Cermix in  CERMITHERM dış cephe ısı yalıtım sistemleri markası, Türkiye’de üretilip Avrupa’ya da ihraç ediliyor. Binalarda enerji tasarrufu sağlamanın en etkili yolu olan CERMITHERM ürünleri, çok çeşitli ve değişik malzemelerle alternatif çözümler oluşturuyor. Sektör profesyonelleri tarafından avantajlarına göre seçilip uygulanan CERMITHERM, hem farklı yalıtım malzemelerinin kullanımına imkan veriyor;  hem de binalardaki ısı yalıtımını en verimli şekilde yerine getiriyor. 


CERMITHERM Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri, yalıtımın bir bütün olduğu ilkesi ile oluşturulmuştur. CERMITHERM uygulandığı yapılarda  ısı köprülerini ortadan kaldırmakta, küf ve mantar gibi zararlı organizmaların yaşam alanlarında oluşumunun önlenmesi sağlayarak yalıtımdan en etkili sonucun alınmasını sağlamaktadır.

Isı Yalıtımı Cermix Güvencesinde

Farklı sıcaklıktaki iki ortam arasındaki ısı transferini azaltan, dış ortam sıcaklığını içeriye sokmadan, içerideki sıcaklığı en iyi şekilde koruyan CERMITERM Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri; tüm yalıtım aşamalarını kapsıyor. CERMITHERM, uzun ömürlü, ekonomik, dekoratif ve son derece güvenli bir şekilde ısı yalıtımı sağlıyor. 


CERMIX, konusunda uzman uygulamacı bayileri ve teknik uzman ekipleri ile her proje için detay çözümlemeleriyle ürün analizi yapıyor, yapılan testler sonucunda en doğru sistemi belirliyor; böylelikle her hava koşuluna, her binanın durumuna ve konumuna uygun sistem seçilerek en sağlıklı sonuç en ekonomik şekilde elde ediliyor. 


CERMITERM Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri ile ısıtma ve soğutma giderlerinden yüzde 40 ila yüzde 60’ a varan tasarruf sağlanıyor ve her iklim koşulunda mükemmel performans yakalanıyor. 

Sağlıklı ,dekoratif ve ekonomik çözümler sunan CERMITERM Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri çevreye ve insana olan saygıyıda en üst seviye ye çıkarmaktadır. Cermitherm dış cephe ısı yalıtım sistemleri bütün bu özelliklerinin yanı sıra; 

• Çevre dostudur, CO2 emisyonununu önemli derecede azaltır, hava kirliliğini önler.

• Her iklim koşulunda kusursuz performans gösterir.

• Uzun ömürlü ve kalıcıdır.

• Kolay taşınır ve uygulanır; onarım giderlerini azaltır.

• Isıtma – soğutma tesisatı yatırım ve işletme maliyetlerini düşürür.

• Üstün özellikleri ile uygulandığı her binanın değerini katlar. 

Cermitherm, sağlıklı ve mutlu aile bireyleri ve çevre oluşuna katkıda bulunur.



Geri Dön