19 / 04 / 2024

Cendere Seba Suites teslim bilgisi!

Cendere Seba Suites teslim bilgisi!

Firma: Seba İnşaat

Proje: Seba Suites

Cendere Seba Suites teslim bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor...



Seba Suites Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon tip konutlar bulunuyor. Konut büyüklükleri 60 ila 180 metekare arasında değişen projede toplam 144 konut ve 23 ticari birime yer veriliyor. 

Seba Suites projesi 7 bin 256 metrekare arazi alanına sahip. Seba İnşaat tarafından Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde hayata geçirilen projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. 

Seba Suites Konut Projesi ortak alanlarında, açık yüzme havuzu, fitness center, çocuk parkı olanakları da olacak.  Seba Suites  otopark alanında her daireye metrekaresine göre kapalı park alanı da ayrılıyor.

Cendere Seba Suites teslim bilgisi!
 Seba Suites projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak. Seba Suites  Kağıthane projesi 15 ve 11 katlı iki blokta yükseliyor. A bloğunda 88, B bloğunda ise 56 daire yer veriliyor.     

Kağıthane Seba Suites projesi konum olarak, Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Karaköy bölgelerine yakın konumuyla avantaj sağlıyor. Proje, Maslak’a 5 dakika, metro’ya ise 300 metre mesafede yer alıyor.  
   

Tel: (0212) 323 03 03     
Web: http://www.sebainsaat.com.tr/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön