28 / 03 / 2024

Çengelköy Park daire fiyatları! Metrekaresi 3 bin dolara rezidans konutlar!

Çengelköy Park daire fiyatları! Metrekaresi 3 bin dolara rezidans konutlar!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Çengelköy Park daire fiyatları kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 3 bin dolardan başlıyor. Projedeki daireler 1+1'lerden 5+1'lere kadar değişik tiplerde müşterilerin beğenisine sunuluyor



Çengelköy Park Evleri projesi, Üsküdar Çengelköy Bölgesi'nde inşa ediliyor. Çengelköy Park daire fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. 


Çengelköy Park projesi, Selimoğlu ve Demirland İnşaat tarafından yükseliyor. Proje kapsamında toplam 86 villa yer alıyor. 


Çengelköy Park Projesi satılık villa seçenekleri 400 metrekare ile 600 metrekarelik alandan meydana gelen 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Çengelköy Park Projesi satış fiyatları villalar için metrekare birim olarak 4 bin dolardan başlıyor. Normal fiyatları ise 1 milyon 500 bin dolar ile 3 milyon 500 bin dolar arasında değişiyor. 


Çengelköy Park daire fiyatları!

Çengelköy Park daire fiyatları yer alan rezidans daireler için yine metrekare birim bazında 3 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan rezidans daireler ise 1+1'den 5+1'e kadar değişiklik gösteriyor. 


Toplam 73 rezidans daireden meydana gelen Çengelköy Park Projesi kapsamında konutların 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


 Çengelköy Park daire fiyatları! Metrekaresi 3 bin dolara rezidans konutlar!


Toplam yatırım bedeli 60 milyon dolar olan Çengelköy Park Projesi kapsamında 65 bin metrekare arsa ve 3 bin 400 metrekare ticari alan bulunuyor. 


Çengelköy Park Projesi ulaşım bilgileri:  Bosna Bulvarı (Nato Yolu) Özçelik Sokak Çengelköy - Üsküdar İstanbul Türkiye


Çengelköy Park Projesi iletişim bilgileri

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com


projeye sor



Geri Dön