28 / 03 / 2024

Çengelköy Park Evleri! 24 ay sonra teslim!

Çengelköy Park Evleri! 24 ay sonra teslim!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat’ın ortak projesi Çengelköy Park Evleri, Boğaz’da komşuluk ilşkilerini canlandıracak. Toplam 73 rezidans ve 86 villadan oluşan 60 milyon dolarlık projede, villalar 1.5-3 milyon dolar arasında değişiyor...




İSTANBUL Boğazı’nda yeni bir ‘villa mahallesi’ kuruluyor. Selimoğlu ve Demirland şirketlerinin ortak projesi olan ve Çengelköy’de hayata geçen ‘Çengelköy Park Evleri’ 60 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriliyor. Komşuluk ilişkilerini canlandırma hedefiyle yola çıkan projede; 86 villa, 73 rezidans, sosyal alanlar ve çarşı yer alıyor. Rezidansların metrekare fiyatları 3 bin dolardan başlarken, villalarda bu rakam 4 bin dolara yükseliyor. 


PROJE 24 AYDA TAMAMLANACAK 

24 ay içinde bitirilmesi hedeflenen proje, İstanbul Boğazı’na hakim Çengelköy sırtlarında 65 bin metrekare alan üzerinde yükselecek. Projenin tanıtım toplantısında konuşan Demirland İnşaat Genel Müdürü Burak Öztürk, projenin merkezi lokasyonuna dikkat çekerken, “Mecidiyeköy-Altunizade-Çamlıca arasına yapılması planlanan teleferikle Boğaz’ı geçmek kolaylaşacak ve Çengelköy’e de kısa zamanda ulaşma imkanı doğacak” diye konuştu. 


İSTANBUL'DA BÖYLE ARAZİ KALMADI

Öztürk, İstanbul’da Boğaz’a bakan bu büyüklükte başka bir arazinin olmadığını söyledi. Projede sosyal alanları ve mahalle dokusunu ön planda tuttuklarını belirten Öztürk, 7 farklı villa tipi olduğunu aktardı.


240 MİLYON DOLAR CİRO 

PROJEDEN 240 milyon dolar ciro beklediklerini kaydeden Öztrük, villaların 1.3-3 milyon dolar arasında satışa çıkacağını aktardı. Her villanın içinde asansör bulunduğuna dikkat çeken Öztürk, tüm villaların akıllı ev sistemiyle donatıldığını da belirtti. 


Akşam


Geri Dön