26 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri iletişim!

Çengelköy Park Evleri iletişim!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Çengelköy Park Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Çengelköy Park Evleri'nde yer alan villaların metrekaresi 4 bin dolardan, rezidans dairelerin metrekaresi ise 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor...




Çengelköy Park Evleri iletişim!

Çengelköy Park Evleri, Selimoğlu ve Demirland İnşaat'ın ortak imzası ile hayata geçiriliyor. Çengelköy Park Evleri, İstanbul Anadolu Yakası'nda Boğaziçi İmar Alanı içinde yer alan ender arazilerden birinde konumlanıyor. 


Selimoğlu Çengelköy Park Evleri 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Arazinin Boğaz'a bakan bir yamaçta bulunması her iki köprüyü de gören bir manzaraya sahip olmasını sağlıyor. Çengelköy Park Evleri'nin köprülere ve çevreyollarına kolayca bağlanması da ulaşım açısından merkezi bir konumda olduğunun açık göstergesi...


Çengelköy Park Evleri, 60 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip bir proje. 73 adet rezidans daire ve 86 villanın yer aldığı proje kapsamında 3 bin 400 metrekare de ticari ünite bulunuyor. 


Çengelköy Park Evleri'nde metrekaresi 4 bin dolardan başlayan villaların büyüklüğü 400 ile 600 metrekare arasında değişiyor. Villalar, 4+1, 5+1 ve 6+1 seçeneklerinden meydana geliyor ve fiyatları 1,5 milyon dolar ile 3,5 milyon dolar arasında değişiyor. Yine metrekaresi 3 bin dolardan başlayan rezidans daireler ise 1+1’den 5+1’e kadar farklı şekillerden oluşuyor.


Çengelköy Park Evleri'nde konutların teslimi için 24 ay sonrası planlanıyor. Selimoğlu ve Demirland Çengelköy Park Evleri kapsamında otopark, fitness salonu, açık kapalı spor alanları, kapalı havuzlar, spor alanları ve oyun alanları alıcılarını bekliyor.


Çengelköy Park Evleri, Bağdat Caddesi'ne 10 km, Kadıköy'e 9 km, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 km, Beşiktaş'a 9 km, Taksim'e 12.5 km, Üsküdar'a 6 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 32 km, Atatürk Havalimanı'na 27.5 km mesafede konumlandırılıyor.


Çengelköy Park Evleri iletişim!

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94


Çengelköy Park Evleri iletişim!

Web Adresi: www.cengelkoypark.com








projeye sor



Geri Dön