20 / 04 / 2024

Cep telefonundan beyaz eşyaya hiç bir ihtiyacınızı ertelemeyin! Garanti Bankası'ndan kredi fırsatı!

Cep telefonundan beyaz eşyaya hiç bir ihtiyacınızı ertelemeyin! Garanti Bankası'ndan kredi fırsatı!

Cep telefonu, beyaz eşya, mobilya gibi toplu para gerektiren alışverişlerini nakit parası olmadığı için erteleyenlere Garanti Bankası’ndan 500 TL ile 50 bin TL arasında kredi fırsatı sunuluyor.



Garanti BBVA’nın alışveriş kredisi,  cep telefonu, tablet, diz üstü bilgisayar, smart TV gibi başta teknolojik cihazlar olmak üzere tüm ürünleri kapsıyor.

Evrak hazırlayıp kredi çekme derdini ortadan kaldıran Garanti Bankası’nın alışveriş kredisi anlaşmalı olduğu bir çok firmada geçerli.

Bankanın sunduğu kredi ile, firmaya bağlı olarak değişmek üzere 500 TL ilâ 50.000 TL arasındaki alışverişler için Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden başvuru yapmanız halinde hayal ettiğiniz ürüne beklemeden sahip olabiliyorsunuz.

 Cep telefonundan beyaz eşyaya hiç bir ihtiyacınızı ertelemeyin! Garanti Bankası ndan kredi fırsatı!

Tüm Türkiye’de anlaşmalı firmalarda geçerli Garanti BBVA alışveriş kredisinde Türkiye’nin belli başlı e-ticaret siteleri kanalıyla yapacağınız tüm ürün kategorilerindeki alışverişlerde avantajlı faiz oranlarıyla  alışveriş kredisi sunuluyor.

36 AYA KADAR TAKSİT İMKANI

Buna göre, cep telefonu, tablet ve bilgisayar gibi elektronik alışverişlerine yönelik 3 aydan 12 aya kadar taksit imkânından yararlanmak mümkün oluyor.

 


Geri Dön