19 / 04 / 2024

Cepa Evleri İncek'te 48 ay vadeli ödeme avantajı!

Cepa Evleri İncek'te 48 ay vadeli ödeme avantajı!

Ankara'da hayata geçirilen Cepa Evleri İncek'te 48 ay vadeli ödeme planı sunuluyor. Projede, peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor.



Cepa Evleri İncek Satış Müdürü Ziya Duran, Eylül 2018’de yaşamın başladığı Cepa Evleri İncek projesinde Ankaralıların büyük ilgisini çektiğini söyledi. Duran, ''Özellikle şehir hayatının yoğun trafik ve stresinden bunalan aileler Ankara’nın oksijen deposu olan İncek bölgesini ve Cepa Evleri İncek projesini ziyaret etmektedir. Cepa Evleri İncek projemizde modern mimari, 3.20 yüksek tavanlı geniş ve ferah evler yapma düşüncesi ile başladığımız yolculuğumuzda kısa zamanda çok başarılı bir satış grafiği yakaladık. Yaşamın başladığı projemizde, firma bünyesinde hemen teslim, 48 ay vadeli ödeme planımız ile birlikte peşin alımlarda yüzde15 indirimimiz Ankaralıların ilgisini daha da arttırdı’’ diye konuştu.

Cepa Evleri İncek projesine gösterilen ilginin nedeninin, kullandıkları yüksek kaliteli malzemelerle alakalı olduğunu söyleyen Duran, ''Dış cephemizde Türkiye’de bir konut projesinde ilk defa kullanılan ve uzun yıllar bakım gerektirmeyen Swisspearl isimli dış cephe kaplaması ile İncek bölgesinde dış cephe tasarımında fark yarattık. Ayrıca açık ve kapalı spor alanları ile konut sahiplerinin karşısına çıkan Cepa Evleri İncek, basketboldan futbola, tenisten çocuk oyun alanlarına, kapalı yüzme havuzundan fitness salonuna kadar birçok olanağı bulundurmaktadır'' açıklamasında bulundu.

Duran, ''Özellikle kapalı otoparkta yeterince yer bulamayan ailelerin ihtiyaçları üzerinde durduklarının altını çizerek, projemizde her daire için 2 araçlık kapalı otopark ve depo alanları oluşturduk'' dedi.

www.cepaevleri.com.tr


Geri Dön