19 / 04 / 2024

Çerkezköy'e yeni OSB kuruluyor!

Çerkezköy'e yeni OSB kuruluyor!

Metrekare fiyatlarının bin 500 dolara kadar çıktığı sanayi bölgesi için Tekirdağ çözümü üretildi, bu kapsamda Çerkezköy Kapaklı’ya yenir organize sanayi bölgesi kurulacak




Etrafı rezidanslarla çevrilen Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgesi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi (İOSB) bir ayağını Tekirdağ’a atıyor.


Bir metrekare yer dahi bulunamayan bölgede arazi fiyatları cep yakıyor. Metrekare fiyatları Bin 500 dolara kadar çıkan sanayi bölgesi için Tekirdağ çözümü bulundu. Çerkezköy Kapaklı’da  TOKİ  öncülüğünde yer hazırlandı. Yer için talep patlaması yaşanıyor. Arazide Türkiye’nin model sanayi bölgesi oluşturulacak. Sanayi bölgesinde yaşayanlar için bir yaşam merkezi inşa edilecek.



REZERVLER DOLDU


İOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şaban Gülbahar, “Bölgemizdeki rezerv alanları doldu. Sanayici, şu anda sıkışmış bir vaziyette” dedi. Etraflarının rezidanslarla dolduğunu söyleyen Gülbahar, “20-30-40 katlı binalar yapılıyor. Ülkenin geleceği sanayiciliktir. Bu ülke kalkınacaksa sanayici ile kalkınacak” dedi.


TOKİ ÖNCÜLÜK EDİYOR


TOKİ Başkanı ile arazi çalışması yaptıklarını belirten Gülbahar “Çerkezköy Kapaklı’da 3 bin 700 dönüm arazi gösterildi. Yeni model oluşturulması planlanıyor. Organize sanayi şehri kurulacak. Çalışanlar için yaşam merkezi de inşa edilecek" şeklinde konuştu.




Yeni Şafak




Geri Dön