19 / 04 / 2024

Cevahir Alışveriş Merkezi’nde Taş Devri kasabası kuruluyor!

Cevahir Alışveriş Merkezi’nde Taş Devri kasabası kuruluyor!

Fred Çakmaktaş, Barney Moloztaş, Bambam, Çakıl ve tüm Taş Devri ailesi ilk defa Türkiye’ye geliyor. 7-15 Eylül tarihleri arasında Cevahir Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinliğe ziyaretçiler ücretsiz olarak katılabilecek...



İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi, 7-15 Eylül 2013 tarihleri arasında birinci kat orta alanda Taş Devri kasabasını sevilen kahramanları ve eğlencesiyle okula dönüş döneminde ücretsiz olarak ziyaretçilerine getiriyor. Etkinlik tarihlerinde İstanbul Cevahir’in birinci katında kurulacak Taş Devri oyun alanında çocuklar; Bambam ve Çakıl olacak, Dino’nun kuyruğundan kayarak eğlenceli dakikalar geçirecekler.

 

3 Boyutlu Taş Devri Evi ve Bowling Heyecanı

 

Cevahir Alışveriş Merkezi’nde okula dönüş dönemi için özel olarak hazırlanan Taş Devri etkinliğinde çocuklar Çakmaktaşların 3 boyutlu evine misafir olacak ve eğlenceli zaman geçirme imkânı yakalayacaklar. Ayrıca, ziyaretçiler Fred ve Barney’in klasikleşen bowling oyununu oynama şansı bulacaklar. Workshop alanında çocuklar Taş Devri boyama kitapları ile eğlenceli dakikalar geçirirken bir yandan da Taş Devri ailesiyle fotoğraf çektirme şansı yakalayacaklar.

 

İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi; Türkiye’nin en büyük kapalı eğlence merkezi, sinema salonları ve İstanbul Devlet Tiyatrosu sahneleri ile sosyal hayatın da vazgeçilmez bir parçası olmaya devam ediyor. Ayrıca, 2500araç kapasiteli kapalı otoparkı ve Şişli-Mecidiyeköy arasındaki merkezi konumu sayesinde ziyaretçilerine kolay ulaşım imkânı da sunun İstanbul Cevahir, yıl boyunca yerli ve yabancı pek çok ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

 


 


Geri Dön