19 / 04 / 2024

taş devri Cevahir Alışveriş Merkezi

taş devri Cevahir Alışveriş Merkezi

Fred Çakmaktaş, Barney Moloztaş, Bambam, Çakıl ve tüm Taş Devri ailesi ilk defa Türkiye’ye geliyor. 7-15 Eylül tarihleri arasında Cevahir Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinliğe ziyaretçiler ücretsiz olarak katılabilecek...

Hisseli tapusu olan herkesi kapsıyor: Miras kalan gayrimenkulün devri için yeni düzenleme

Hisseli tapusu olan herkesi ilgilendiren yeni düzenleme hayata geçiyor. Bu kapsamda hissedarlar kardeş ise taşınmazın devri için noter onayı aranmayacak. İşte detaylar...

Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? Tapu devir için ne gerekli? Tapu devir kaç TL?

"Tapu devri", bir kişiden başka bir kişiye geçen gayrimenkul mülklerinin, yani ev, iş yeri, arazi gibi taşınmaz varlıkların sahibinin değiştiği hukuki işlemi ifade eder. Peki, Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? İşte ayrıntılar...

Tapu devir işlemi için ne gereklidir? Başka ile gitmeden tapu devri nasıl yapılır?

Tapu resmi bir belgedir ve Tapu sicil müdürlüğü tarafından verilmektedir. Tapu, bir taşınmaz malikinin kim olduğunu gösteren resmi belgedir. Peki “Tapu üzerine almak için ne gereklidir? Başka bir ile gitmeden tapu devri nasıl yapılır?” İşte detaylar!

Ev satışında tapu devri nasıl yapılır?

Taşınmaz malların el değiştirmesi işlemine tapu devri deniyor. Bu durum, alıcı ve satıcı arasında olabileceği gibi aileden miras kalması ya da benzeri sebeplerle de gerçekleşebiliyor. Peki, ev satışında tapu devri nasıl yapılır? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Ev satışında tapu devri nasıl olur?

Taşınmaz mülklerin el değiştirmesi işlemine tapu devri deniyor. Peki, ev satışında tapu devri nasıl olur? Tapu devir işlemlerinde gerekli belgeler nelerdir? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Tapu devri masrafı 2022 ne kadardır?

Taşınmaz mülklerin el değiştirmesi işlemine tapu devri deniyor. Bu durum, alıcı ve satıcı arasında gerçekleşebileceği gibi aileden miras kalması ya da benzeri sebeplerle de tapu devri yapılabiliyor. Peki, Tapu devri masrafı 2022 ne kadardır?

Masrafsız tapu devri nasıl olur?

Taşınmaz malların tapu devir işlemlerinin tamamlanabilmesi için tapu dairesinde harç ödenmesi gerekiyor. Kimileri bu harç masrafını ödemek istemiyor. Peki, masrafsız tapu devri nasıl olur?

Eşe bedelsiz tapu devri nasıl yapılır?

Bir kimse kendi adına kayıtlı taşınmazın tapusunu eşine devretmek isteyebiliyor. Peki, eşe bedelsiz tapu devri nasıl yapılır?

Adese Gayrimenkul'ün vefa sözleşmesine konu taşınmazlarının devir süreci başladı!

Adese Gayrimenkul ile Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank ve Burganbank arasında düzenlenmiş olan vefa sözleşmelerine ilişkin 388 milyon 7 bi 97 TL ödeme yapıldı ve taşınmazların şirkete devri süreci başlatıldı. 

3 boyutlu yazıcıyla basılan ilk ev kullanıma sunuldu!

3 boyutlu yazıcı aracılığıyla Avrupa’daki ilk ‘Taş Devri’ konutu Hollanda Eindhoven'da kullanılıyor. 94 metrekare büyüklüğe sahip olan konut için ödenecek kira bedeli aylık 800 Euro olarak belirlendi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'daki taşınmazlarının devri TBMM'de!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'daki bazı kültür varlıklarının mülkiyetinin mazbut vakıflara devri yönündeki kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sütlü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Malatya'da 31 milyon TL'ye arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Nevşehir Belediyesi'nde usulsüz taşınmaz kiralaması ve devri iddiası!

Nevşehir Belediye Başkanı AKP’li Rasim Arı’nın ‘sağlık’ sebebiyle görevini bırakmasının ardından Sayıştay raporlarında, bazı taşınmazların kira ihalesi yapılmadan işgal yoluyla kullandırıldığı ve üçüncü kişilere devredildiğini tespit edildi.

taş devri Cevahir Alışveriş Merkezi Haberi

taş devri Cevahir Alışveriş Merkezi

İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi, 7-15 Eylül 2013 tarihleri arasında birinci kat orta alanda Taş Devri kasabasını sevilen kahramanları ve eğlencesiyle okula dönüş döneminde ücretsiz olarak ziyaretçilerine getiriyor. Etkinlik tarihlerinde İstanbul Cevahir’in birinci katında kurulacak Taş Devri oyun alanında çocuklar; Bambam ve Çakıl olacak, Dino’nun kuyruğundan kayarak eğlenceli dakikalar geçirecekler.

3 Boyutlu Taş Devri Evi ve Bowling Heyecanı

Cevahir Alışveriş Merkezi’nde okula dönüş dönemi için özel olarak hazırlanan Taş Devri etkinliğinde çocuklar Çakmaktaşların 3 boyutlu evine misafir olacak ve eğlenceli zaman geçirme imkânı yakalayacaklar. Ayrıca, ziyaretçiler Fred ve Barney’in klasikleşen bowling oyununu oynama şansı bulacaklar. Workshop alanında çocuklar Taş Devri boyama kitapları ile eğlenceli dakikalar geçirirken bir yandan da Taş Devri ailesiyle fotoğraf çektirme şansı yakalayacaklar.

İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi; Türkiye’nin en büyük...