23 / 04 / 2024

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyat listesi!

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyat listesi!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Avrupa Konutları Kale projesinde daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. Projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. İşte Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyat listesi...



Cevizlibağ  Avrupa Konutları Kale  fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. Proje  Artaş İnşaat  imzası ile hayata geçiriliyor.


Topkapı - Cevizlibağ'da yükselen Avrupa Konutları Kale projesinde 599 daire, 52 ofis ve 30 mağaza yer alıyor. Projenin yatırım bedelie 650 milyon TL. 


2016 yılının Temmuz ayında teslim edilecek olan Avrupa Konutları Kale projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.


Avrupa Konutları Kale projesinde fitness merkezi, 1.350 araçlık kapalı otopark, sauna, buhar odası, Türk Hamamı, 2 kapalı yüzme havuz, açık spor alanlar bulunuyor. 


Avrupa Konutları Kale projesinde toplam konut bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar vade yapılıyor. 


Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyat listesi

1 oda 1 salon dairelerin tamamının satıldığı Avrupa Konutları Kale projesinde daire fiyatları 800 bin TL ile 1 milyon 986 TL arasında değişiyor. 



Avrupa Konutları Kale nerede?

Adres: Maltepe mah. Londra asfaltı cd. No:32 Cevizlibağ / Zeytinburnu /  İstanbul 


Avrupa Konutları Kale iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön