28 / 03 / 2024

Çevreci traktör Farmall X! CASE IH 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Çevreci traktör Farmall X! CASE IH 16 Ekim 2022 fiyat listesi

CASE IH’ın Türkiye yerli üretip çiftçiye buluşturduğu modellerinden Farmall X, üstün güç ve sunduğu performans ile çiftçilerin adeta göz bebeği. Farmall X, sadece üstün performansıyla değil çevreci yönüyle de rakiplerinin bir adım önüne geçiyor.



Yeni Farmall X serisi traktörlerin common rail yakıt enjeksiyon sistemini barındıran 4 silindirli motorları 75-90-100 ve110 hp güç yaratarak maksimum performansa ulaşmanızı sağlar.

495 Nm maksimum torka kadar çıkan yeni nesil motorlar aynı beygir gücünde mekanik enjeksiyonlu motorlara kıyasla yaklaşık 30 Nm tork artışı kazandırır. Yüksek tork değerleri yanı sıra yüzde 51 oranlarına varan tork rezervi ile işlerinizi kesintisiz ve vites düşürmeden yapabilirsiniz.

ÇEVRECİ TRAKTÖR

CASE IH Farmall X serisi sadece performansıyla değil, çevrecilik konusunda da yeni standartları belirlemekte. Rakiplerinden farklı olarak Farmall X serisi 75 beygir üzerindeki seçeneklerinde yalnızca SCR katalizör teknolojisine başvurarak performanstan ödün vermeden Faz 4 emisyon gereksinimlerini tamamıyla yerine getirmektedir.

SCR katalizörü yanmış egzoz gazları ile AdBlue sıvısını bağlayarak zehirli gazları etkisiz hale getirip partikül madde salınımını ise yüzde 93 oranında azaltmaktadır. Böylece Farmall X serisi Türkiye'de sürdürebilir tarımın öncüsü olarak kendi üzerine düşen vazifeyi yerine getirmektedir. Farmall 80X modelinde ise SCR ve AdBlue kullanımı bulunmamaktadır. 


Geri Dön