20 / 04 / 2024

Ceylan İnşaat Zer Kartal fiyat!

Ceylan İnşaat Zer Kartal fiyat!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Zer Kartal

Ceylan İnşaat Zer Kartal'da metrekare birim fiyatı 4 bin 600 TL olarak belirlendi. Zer Kartal projesinde 90 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da inşa edilecek olan  Zer Kartal  projesi,  Ceylan İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Zer Kartal projesi 11 bin 700 metrekare alanda yükseliyor.


5 blok olarak tasarlanan Zer Kartal projesi 320 konuttan meydana geliyor. Zer Kartal projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer verildi.


Zer Kartal projesinde dairelerin metrekare birim satış fiyatı 4 bin 600 TL. Zer Kartal projesinde daire teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanıyor.


Zer Kartal'da şirket bünyesinde yüzde 30 peşinat ödemesinden sonra vade farkı olmadan 90 ay taksitli veya banka kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor.


27 Eylül'de satışa sunulacak olan Zer Kartal projesinde spor kulübü, sauna, Türk hamamı, çocuk kulübü, sinema salonu, basketbol sahası, cafe, amfi tiyatro, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Tel: 444 87 85

Web: http://www.ceylangroup.net

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön