28 / 03 / 2024

Ceylan Karavil Park'ın 2 oteli 2017'de açılacak!

Ceylan Karavil Park'ın 2 oteli 2017'de açılacak!

Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ın, üç yıldızlı oteli 2017 yılı mart ayında faaliyete geçecek.



Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ın, üç yıldızlı oteli 2017 yılı mart ayında faaliyete geçecek. Beş yıldızlı otel projesine ise yine 2017 yılı içinde başlanılması düşünülüyor. Projeler hayata geçtiğinde bünyelerinde 200 kişinin ek istihdam edileceği bilgisini veren Ceylan Karavil Park Genel Müdürü Şeyhmus Ceylan, "İstihdam bölge için oldukça önemli bir konu. Ceylan Karavil Park mağazalarında yaklaşık 1750 kişi, yönetim bünyesinde ise 250 kişi çalışıyor. Bölgenin şartlarını göz önüne alırsak, istihdamı artıran her projeye destek verilmesi gerekiyor" dedi. 


AVM içinde yer alan üç yıldızlı otelin Mart 2017'de faaliyet geçeceğini hatırlatan Ceylan Karavil Park Genel Müdürü Şeyhmus Ceylan, burada 90 oda, 114 yatak ve dört toplantı salonunun bulunacağım söyledi. Ceylan, aynı zamanda 100 kişilik kahvaltı salonuna sihp olacak otelin 25 milyon liralıkyatırımbedeliile kurulduğunu düe getirdi. Ceylan, "Beş yıldızlı otel projemize ise 2017 yılının sonunda başlayacağız. Burada 256 odada, 400 yatak kapasitesi planlıyoruz" şeklinde bilgi verdi. 

"Aquadiyarbakır. bölgenin tek akvaryumu olma özelliğine sahip" 200 bin metrekare alan üzerinde yükselen Ceylan Karavil Park AVM'de 200 mağaza ve 2 bin araçlık otopark mevcut. AVM'de yer alan akvaryum, Doğu ve Güneydoğu 'nun ilk ve tek akvaryumu olma özelliğine sahip. Aquadiyarbakır adıyla hizmet veren akvaryumda 450 adet balık, 150 tür deniz ve tatlı su canlısı yaşıyor. Ziyaretçilere kapılarını 9 Mart 2015'te açan Aquadiyarbakır'da en küçüğü 750 litre, en büyüğü 930 ton su alan 31 farklı akvaryum bulunuyor. Şeyhmus Ceylan, "Aguadiyarbakır'da yaşam destek ünitesi olarak; toplam su hacmi baz alındığında Türkiye'nin en büyük karantinası, tam teşekküllü laboratuvarı, muayene odası, yem hazırlama bölümü ve veteriner odası yer alıyor" diye konuştu. 


Bölgenin sosyal yaşamında ve eğlence hayatında önemli bir yere sahip olan Ceylan Karavil Park, pek çok global markaya da ev sahipliği yapıyor. Sinema kompleksi, çocuk eğlence merkezi, buz pisti gibi alanların bölgenin yaşam kalitesini artırdığını söyleyen Şeymus Ceylan, kompleksin sosyal hayatın çehresini değiştireceğini şöyle özetliyor: "2 bin kişi kapasiteli Cinemaximum sinema kompleksi, çocuklara yönelik eğlence merkezi anlayışını farklı ve sosyal bir konsept çerçevesinde sunan 2 bin 800 metrekarelik oyun alanı Toru Toyz Çocuk Eğlence Merkezi, bölgenin ilk dev akvaryumu olan Aquadiyarbakır ve yine ildeki tek buz pisti olma özelliğini taşıyan Smile Ice buz pisti gibi hizmetler bölgenin yaşam kalitesinde fark yaratarak, şehir hayatında önemli bir boşluğu dolduracak." 


Dünya 


Geri Dön