18 / 04 / 2024

Ceylan Park AVM, 2012 sonunda Diyarbakır'da açılacak!

Ceylan Park AVM, 2012 sonunda Diyarbakır'da açılacak!

Diyarbakır 'ın en büyük ve en prestijli karma projesine Ceylan Ailesi tarafından start verildi. Kiralaması REVAL Gayrimenkul tarafından yapılacak olan proje başta   Diyarbakır olmak üzere tüm bölgeye yeni bir soluk getirecek...



şžanlıurfa Bulvarı üzerinde ve Bulvar 'ın en önemli kavşağında yer alan   Ceylan Park AVM   şehir merkezine ve yerleşim bölgelerine yürüme mesafesinde. Eğlence, alışveriş ve keyfi bir arada yaşatacak olan Ceylan Park AVM, Bölgenin tam merkezinde yer alıyor.



Modern mimarisiyle keyifli bir yaşam alanı
Diyarbakır 'ın en prestijli ve en büyük karma projesi CEYLAN PARK AVM 55.000 m2 'lik arsa alanına ve 3 katta toplam 70.000 m2 kiralanabilir alan sahip.



Alışveriş Merkezinin yanı sıra 5 Yıldızlı Otel ve çok Katlı Ofis Kulesi ile konsept bir proje olan CEYLAN PARK 'ta ziyaretçiler ve konuklar için her türlü konfor düşünüldü. 2.000 araç kapasiteli açık ve kapalı otopark 'ın yanı sıra modanın ve yeniliğin temsilcisi 150 mağaza,   11.000   m2 'lik Migros Hipermarket,   5.000 m2 'lik Yapı Market, geniş koltuklarında film keyfinin yaşanacağı 8 salon kapasiteli Sinema, her yaştan herkesin beğenisini   kazanacak Dev Eğlence Kompleksi, Buluşma noktalarının yeni adresi Restaurant&Cafe Meydanı ile Diyarbakır 'ın vazgeçilmez yaşam merkezi olmaya aday bu projede kiralamalar başladı.


Geri Dön