23 / 04 / 2024

Çeyrek altın 15 gün sonra bu rakama gelecek! Her Türk vatandaşı acilen baksın

Çeyrek altın 15 gün sonra bu rakama gelecek! Her Türk vatandaşı acilen baksın

Türkiye'de altın fiyatlarının dalgalanmasının ardından vatandaşlar da altın fiyatlarını merakla takip etmeye başladı. Analistlerden çeyrek altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir tahmin geldi.



Altın fiyatları Türkiye'de bir anda yükselme eğilimi gösterdikten sonra yeniden sallantıya girdi. Gram ve çeyrekte yükseliş dururken, vatandaşlar da altında bundan sonra ne olacağını merak etmeye başladı. İşte analistler, vatandaşların bu soru işaretlerini gidermek adına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.Analistlere göre çeyrek altında kısa vadede çok ciddi bir yükseliş olmayacak. Çeyrek altın 15 gün sonra da 1700 TL ve hafif üzeri seviyelerde gezinmeye devam edecek. Yatırım yapacak Türk vatandaşlarının bu detaya dikkat etmesi gerektiği ifade edildi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön