23 / 04 / 2024

Çeyrek altın 15 gün sonra bu rakama gelecek! Her Türk vatandaşı acilen baksın

Çeyrek altın 15 gün sonra bu rakama gelecek! Her Türk vatandaşı acilen baksın

Türkiye'de altın fiyatlarının dalgalanmasının ardından vatandaşlar da altın fiyatlarını merakla takip etmeye başladı. Analistlerden çeyrek altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir tahmin geldi.



Son dönemlerde altın alacak ya da satacakları yakından ilgilendiren önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Altının gram fiyatı güne yüksek bir şekilde başladı. Durum bu şekilde olunca altın fiyatlarının aniden değiştiği görüldü. 18 Ağustos güncel altın fiyatları açıklanırken, herkes gözünü bugün Merkez Bankası’nın faiz kararına çevirdi.

Sabah saatlerinde gelen son habere göre altın güne başlamasının ardından 1.018 TL’den satılıyor. Çeyrek ise 1.628 TL’den, Cumhuriyet altını 6.849 TL’den işlem görüyor. Bugün açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararında değişiklik beklenmediği belirtildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön