23 / 04 / 2024

Çeyrek altın 15 gün sonra bu rakama gelecek! Her Türk vatandaşı acilen baksın

Çeyrek altın 15 gün sonra bu rakama gelecek! Her Türk vatandaşı acilen baksın

Türkiye'de altın fiyatlarının dalgalanmasının ardından vatandaşlar da altın fiyatlarını merakla takip etmeye başladı. Analistlerden çeyrek altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir tahmin geldi.



18 AĞUSTOS İTİBARİYLE ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatları 18 Ağustos çarşamba günü, yani haftanın dördüncü gününde kırmızı ve aşağı yönlü ibreyi gösteriyor. Önceki kapanışını 1.017,00’dan yapan gram altın şu anda alış fiyatı 1.016,73 lira satış fiyatı 1.016,93 liradan işlem görüyor. Önceki kapanışını 6.740,00 TL üzerinden yapan cumhuriyet altını alış fiyatı 6.662,00 TL satış fiyatı 6.736,00 TL üzerinden işlem görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön