20 / 04 / 2024

Chanel Nişantaşı Abdi İpekçi'de dükkan kiraladı!

Chanel Nişantaşı Abdi İpekçi'de dükkan kiraladı!

Chanel'in tuttuğu dükkan Aralık 2009 da açılacak, Hermes ve Prada'nın tam ortasında olacak



BiZZ Gayrimenkul Nişantaşı Abdi İpekçi caddesinde Chanel markası İstanbul direktörü Cangül Soydemir'e 4 ay önce Abdi İpekçi caddesinde kiralık mağaza seçenekleri sundu.

Bu seçenekler sunulmadan önce Chanel yardımcı başkanı Jean Bernard Cavaciuti Demsa'nın satın aldığı Milennium Bank'ın cephesinde Chanel mağazasını açmak için Demsa grubu ile görüşmeler yapıyordu.

Takibinde Chanel moda direktörü Veronique Ravera ve Cangül Soydemir bu seçenekler de BiZZ Gayrimenkul ün sunduğu eski Tifany mücevherat mağazasını beğendiklerini BiZZ Gayrimenkul direktörü Ersel Aldemir'e belirttiler ve bu dükkanı bir hafta sonra Chanel Avrupa başkanı Didier Sabas'a BiZZ Gayrimenkul yetkilileri ile gezdirdiler.

Ertesi gün Chanel Başkan Yardımcısı Jean Bernard Cavaciuti ve BiZZ Gayrimenkul yetkilileri mülk sahipleri ile görüşerek kiralama çalışmasını tamamladılar.

Chanel'in tuttuğu dükkan Aralık 2009 da açılacak. Hermes ve Prada'nın tam ortasında olacak.

Bu çalışmalarda ünlü İtalyan mimar Marco Pestalozza ve meslektaşı özel bir uçakla İstanbul'a
Chanel tarafından getirildi ve mevcut dükkanın cephe tasarımı ve görsel tasarımları için İstanbul'da çalışmasını tamamladı.

Mevcut olarak Nişantaşı Abdi İpekçi caddesinde Hermes Chanel Cartier Loui Vuitton Prada kendileri flagship store ile lüks marka segmentinde yerlerini aldılar.

BiZZ Gayrimenkul olarak New Yorklu dünya markası Hip Hotel ve bir Alman mücevher firmasına Nişantaşı Abdi Ipekçi de yer arayışlarımız önümüzdeki haftalarda sonuçlanabilir.

BiZZ Gayrimenkul uluslararası değerli markaya Abdi İpekçi de istenilen kriterlere göre aracılık hizmeti vermiştir. ilk defa Chanel'in bir emlak firması kullandığını ifade edildi. Projeler hep Chanel'e öncelikle sunulmuştur.


Geri Dön