24 / 04 / 2024

Charlize Theron California'daki evini satıyor!

Charlize Theron California'daki evini satıyor!

Ünlü oyuncu Charlize Theron, California'daki bulgalov tarzında inşa edilen evini 1.9 milyon dolara satışa çıkardı.



Ünlü oyuncu Charlize Theron, California'daki bulgalov tarzında inşa edilen evini satışa çıkardı. Oscar ödüllü oyuncunun bu ev için istediği fiyat ise yaklaşık 1.9 milyon dolar. Bu ev, Theron'un şu anda iki çocuğuyla birlikte yaşadığı malikanesinden de fazla uzak olmuyor. Yani bu bungalovu satın alacak kişi bir anlamda Theron'a da komşu olacak.

EVİNİ SATIŞA ÇIKARDI

Hürriyet'te yer alan habere göre; Theron'un satışa çıkardığı bu tek katlı evin bütün odalarından geniş bahçe görünüyor. Salon ise doğrudan yüzme havuzuna açılıyor. Güzel oyuncunun satışa çıkardığı evin dört tane yatak odası var. Ana yatak odasının ise kendine ait geniş bir banyosu yer alıyor.

BİR DE GARAJ BULUNUYOR

Theron'un yeni sahibini bekleyen evinin hemen yan tarafından iki tane otomobile uygun bir de garaj yer alıyor. Ev, 1920 yılında İspanyol tarzında yapıldı. Geçtiğimiz yıllar içinde de defalarca renovasyondan geçirilip modernleştirildi.

Charlize Theron California daki evini satıyor!

Charlize Theron, Hollywood'un en ilginç hayat öyküsüne sahip yıldızlarından biri. Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Benoni şehrinde doğan Theron'un annesi Gerda Alman, babası Charles Theron ise Fransız asıllıydı.

Annesi ve babası bir yol yapım şirketi işletiyordu. Theron 15 yaşında iken annesi bir tartışmasında babasını vurdu ve Theron'un babası hayatını kaybetti. Annesi kendini savunduğu gerekçesiyle ceza almadı.

Charlize Theron California daki evini satıyor!

Ailesinin tek çocuğu olan Charlize Theron, 6 yaşında bale dersleri almaya 16 yaşında modellik yaptı. Ancak bir süre sonra dizini incitti ve profesyonel olamadan balerinliğe ara verdi.

Theron bir bankadaki görevliyle ateşli bir tartışma yaşarken oyuncu menajeri John Crosby tarafından keşfedilmiştir. Theron kartvizini aldığı Crosby'i arayıp oyunculuğa başladı.

Charlize Theron California daki evini satıyor!

2001'de İrlandalı aktör Stuart Townsend birlikteliğe başlayan Theron, 2011 yılında ilişkisine son verdi.

Bu ayrılıktan kısa bir süre sonra aynı yıl Jackson Theron'u, 2015 yılında August'u evlat sahibi oldu.

Kariyerini ABD'de oluşturan Theron, 2007'de Güney Afrika vatandaşlığını koruyup Amerikan vatandaşı oldu.

Charlize Theron California daki evini satıyor!

Theron, 2004 yılında The Monster (Cani) adlı filmde yaptığı performansıyla en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı. 

Theron, en çok konuşulan romantik ilişkisini Sean Penn ile yaşadı. Özellikle de hayranları onların evleneceğini düşünürken çift yollarını ayırmaya karar verdi. 

Charlize Theron California daki evini satıyor!


Geri Dön