09 / 12 / 2025
fuzul

Çiftçi aldığı verim karşısında büyük bir sevinç yaşadı

Çiftçi aldığı verim karşısında büyük bir sevinç yaşadı

Ağrı'da yaylalar ve köylerdeki ot verimi çiftçinin yüzünü güldürdü. Çiftçiler son durumdan gayet memnun.


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


Türkiye'de birçok ürünün üretimi yapılıyor. Ancak gerek mazot fiyatlarından gerekse aracılardan kaynaklı ürünlerin fiyatlarında artış meydana geldi. Türkiye'den üretilen ürünler arasında ot da yer alıyor. 

GEÇEN YIL VERİMLİLİK AZDI 

Geçen yıl kuraklık ve yağış azlığı nedeniyle ot veriminin az olduğu ilde, bu yıl özellikle ilkbahar aylarında etkili olan yağışlar doğayı canlandırdı.

Çiftçiler, zengin bitki örtüsüne sahip yüksek rakımlı yaylalar ve köylerdeki otları biçmek için bir süredir zorlu çalışma yürütüyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com’da yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön