20 / 04 / 2024

Çiftçi Towers güncel daire fiyatları! Zincirlikuyu'da yükseliyor!

Çiftçi Towers güncel daire fiyatları! Zincirlikuyu'da yükseliyor!

Firma: Türkerler İnşaat

Proje: Çiftçi Towers

Türkerler İnşaat ve Çiftçiler Gayrimenkul projesi Çiftçi Towers güncel daire fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz. Zincirlikuyu'da yükselen Çiftçi Towers projesinde konut ödemeleri banka kredisi kullanılarak yapılıyor.




Çiftçi Towers projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Beşiktaş'a bağlı Zincirlikuyu bölgesinde inşa ediliyor. Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesi 2 kule olarak yükseliyor. Çiftçi Towers projesinde kuleler 45 katlı olarak inşa ediliyor.


Çiftçi Towers güncel daire fiyatları öncesinde projeden bahsedelim. Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesi 288 adet konuttan meydana geliyor. Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesinin 2015 yılında tamamlanması planlanıyor.


Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinin tanıtım ofisi ile 0212 347 55 08 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak yapılıyor.



Çiftçi Towers güncel daire fiyatları!


Çiftçi Towers güncel daire fiyatları için projenin satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesinde 2+1, 2,5+1, 3+1, 4+1, 4,5+1, 5+1, 5,5+1 ve 6+1 konut alternatifleri sunuluyor.


Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesinde konutların büyüklükleri 222 metrekare ile 578 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Çiftçi Towers projesinde spor alanları, yüzme havuzu, buhar odası, fitness center gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Çiftçi Towers Zincirlikuyu nerede?

Çiftçi Towers Zincirlikuyu adres : Nisbetiye Mahallesi, Barbaros Bulvarı No: 96 34340  Beşiktaş / İstanbul



Telefon: 0212 347 55 08

Web Adresi: www.ciftcitowers.com.tr


projeye sor



Geri Dön