29 / 03 / 2024

Çiftçiler dikkat! Buğday fiyatları resmen düştü! Bugün güncel buğday fiyatları kaç TL? 23 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat! Buğday fiyatları resmen düştü! Bugün güncel buğday fiyatları kaç TL? 23 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Milyonlarca çiftçi tahıl koridorunun ardından, son dakika buğday fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki buğday fiyatlarında son durum ne oldu? Bugün güncel buğday fiyatları kaç TL oldu? İşte İşte 23 Temmuz 2022 arpa, buğday ve mısır TMO, Polatlı ve Edirne Ticaret Borsası fiyat listesi...



Milyonlarca çiftçi tahıl koridorunun ardından, son dakika buğday fiyatlarını araştırmaya başladı. Buğday fiyatlarının hangi borsada ne kadar olduğu merak ediliyor. Buğday fiyatları, Rusya ve Ukrayna savaşının başladığı 24 Şubat tarihindeki fiyatının altına geriledi. Buğday fiyatlarında son bir aydır tahıla yönelik yaşanan olumlu gelişmelerle gerilemeye başlamıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Gutteres ve Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirilen tahıl zirvesinden dünyanın beklediği olumlu karar geldi. Atılan imzalar sonrasında buğday fiyatları düştü. 

Çiftçiler dikkat! Buğday fiyatları resmen düştü! Bugün güncel buğday fiyatları kaç TL? 23 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

A Haber'in aktardığına göre; Buğday'ın Chicago borsasında işlem gören vadeli kontratları son 5 aydaki en düşük seviyesini gördü. Tahıl krizinin çözülmesiyle arzın yükseleceğine ilişkin beklentiler, buğdaya yaklaşık yüzde 6 seviyesinde değer kaybettirdi ve 7,7 dolara geriletti. Bu seviyeler en son Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş başlamadan önce kaydedilmişti. Buğday fiyatlarının daha da düşeceği öngörülüyor. 

Peki buğday fiyatlarında son durum ne oldu? Bugün güncel buğday fiyatları kaç TL oldu? İşte İşte 23 Temmuz 2022 arpa, buğday ve mısır TMO, Polatlı ve Edirne Ticaret Borsası fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön