26 / 04 / 2024

Çiftçilere kredi müjdesi! Ziraat Bankası üretici kredisi 200 bin TL'ye yükseliyor!

Çiftçilere kredi müjdesi! Ziraat Bankası üretici kredisi 200 bin TL'ye yükseliyor!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, mazot ve gübre desteği ile Ziraat Bankası tarafından üreticilere verilen kredi desteğine ilişkin konuştu. İşte Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin milyonlarca çiftçinin yüzünü güldüren o açıklamaları...



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Reyhanlı Barajı Takviye Tesisleri 1. Kısım Karasu Regülatörü ve Derivasyon Kanalı'nda incelemelerde bulunduktan sonra, Hatay Valisi Rahmi Doğan'ı makamında ziyaret eden Kirişci, ardından İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen "Tarım Sektörü Temsilcileri Toplantısı"na katılarak açıklamalar yaptı.

Çiftçilere kredi müjdesi! Ziraat Bankası üretici kredisi 200 bin TL ye yükseliyor! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, burada yaptığı açıklamada, mazot ve gübre desteğinden, Ziraat Bankası tarafından üreticilere verilen kredi desteğine kadar pek çok konuyu masaya yatırdı. 

İşte Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin milyonlarca çiftçinin yüzünü güldüren o açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön