26 / 04 / 2024

Çiftçilere mazot ödemeleri başladı Kurban Bayramı avansları ise hesaplara yattı! İşte detaylar

Çiftçilere mazot ödemeleri başladı Kurban Bayramı avansları ise hesaplara yattı! İşte detaylar

Konya Şeker'in bayram avansı 1 Temmuz Cuma günü saat 17.30 itibarıyla çiftçilerin hesaplarına yatırıldı. Konya Şeker ayrıca çiftçilere mazot kuponu dağıtımına da başladı. Konya Şeker, pancar üreticilerine ne kadar mazot desteği vereceğini de açıkladı.



Konya Şeker, şeker pancarı üreticisine 118 milyon liralık motorin desteği verecek. 

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, çiftçilere motorin desteğinin bugünden itibaren verilmeye başlandığını açıkladı.  Konya Şeker, şeker pancarı üreticisine 118 milyon 14 bin liralık mazot desteği verecek.

Konya Şeker Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (PANKOBİRLİK) Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu 25 Haziran'da yapılan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin 70'inci Olağan Mali Genel Kurulu'nda motorin desteği ile açıklamalar yapmıştı. Ödeme takviminin açıklandığı 3 avansın ikincisi olan motorin avansı kuponları da dağıtılmaya başlandı.

Cuma günü ödenen çiftçiye bayram avansından sonra, yoğun bir şekilde tarlada üretimle uğraşan çiftçi ortakları rahatlatacak mazot avansı da 5 Temmuz Salı günü itibarıyla hesaplara aktarılacak. Bu çerçevede motorin kuponu dağıtımı yapılacak.

Mazot desteğiyle ilgili açıklama yapan Ramazan Erkoyuncu, çiftçilere beklenen motorin desteğini bugünden itibaren verilmeye başlandığını ödenmesi hususunda çiftçiye vadedilen motorin desteği tutarının 118 milyon lira olduğunu motorin avansının da bütün üreticilere hayırlı olması temenni ettiklerini ifade etti.

Erkoyuncu çiftçilerin Kurban Bayramını da kutlarken bereketli bir hasat dönemi geçirilmesi temennisinde de bulundu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön