29 / 03 / 2024

Çiftçilere müjde! Yeni destek paketi şu anda masada! Kimler ne kadar destek alacak?

Çiftçilere müjde! Yeni destek paketi şu anda masada! Kimler ne kadar destek alacak?

Milyonlarca besici küçükbaş hayvancılık kapsamında sağlanacak destekleri merakla araştırıyor. Küçükbaş hayvancılık ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve besicilere yeni destek için düğmeye basıldı...



Türkiye küçükbaş hayvan varlığı açısından Avrupa'da zirvede bulunuyor. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi rakamlara göre,  küçükbaş hayvan sayısı geçtiğimiz sene yüzde 6.3 yükselerek 57 milyon 519 bine ulaştı.

Milyonlarca besici küçükbaş hayvancılık kapsamında sağlanacak destekleri merakla araştırıyor. Kırmızı et üretiminin artırılması ve besicilere destek sağlanması amacıyla üretim planlamaları yapılıyor. 

Çiftçilere müjde! Yeni destek paketi şu anda masada! Kimler ne kadar destek alacak? 

Küçükbaş hayvancılık ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'na sunulan raporda küçükbaş hayvancılığın artırılması amacıyla destek verilmesi planlanıyor. 

Peki besicilere hangi destekler sağlanıyor? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön