26 / 04 / 2024

Çiftçiye müjde! Kredi limitleri 5 kat yükseldi, süre 2023'e uzatıldı! İşte Ziraat Bankası ve Tarım Kredi faiz oranları..

Çiftçiye müjde! Kredi limitleri 5 kat yükseldi, süre 2023'e uzatıldı! İşte Ziraat Bankası ve Tarım Kredi faiz oranları..

Çiftçiler için sunulan hazine destekli düşük faiz oranlı tarım kredilerinde limitler yükseldi. Gübre ve mazot fiyatlarındaki artış sebebiyle zor duruma düşen çiftçilerin yüzü güldü. Peki tarım kredilerinde limitler ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...



Gübre ve mazot fiyatlarında yaşanan artışlar üretim yapan çiftçileri zor duruma düşürdü. Maliyet artışları sebebiyle çiftçiler üretim yapmakta güçlük çekiyor. Duyurulan resmi rakamlara göre, gübre fiyatları 1 yılda yüzde 344 oranında yükselirken, mazot fiyatları da yüzde 249 oranında arttı. Cumhurbaşkanlığı kararı ile çiftçilere kredi müjdesi geldi. 

Çiftçiye müjde! Kredi limitleri 5 kat yükseldi, süre 2023 e uzatıldı! İşte Ziraat Bankası ve Tarım Kredi faiz oranları..

Cumhurbaşkanlığı kararı ile Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından sunulan hazine destekli düşük faiz oranlı tarım kredilerinde değişikliğe gidildi. Bu kapsamda üst limitler yükseltildi ve süre uzatıldı.

Peki hazine destekli düşük faiz oranlı tarım kredisi nedir? Hazine destekli düşük faiz oranlı tarım kredilerinde limitler ne kadar yükseldi? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön