25 / 04 / 2024

Çiğ süt desteğinde önemli duyuru! Prim desteklerinin ödeneceği tarih açıklandı

Çiğ süt desteğinde önemli duyuru! Prim desteklerinin ödeneceği tarih açıklandı

Batman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, çiğ süt prim desteği bekleyen çiftçilerle alakalı bir ilan yayınladı.   Ekim, Kasım ve Aralık ayları için geçerli olmak üzere çiğ süt destekleme icmallerinin  21 Şubat’ta askıya çıkarılacağını söyledi.



Batman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, çiğ süt desteklemesi askı takvimi ilanı yayınladı. Yapılan duyuruda şunları kaydedildi:  “2022 senesi Çiğ Süt Desteklemesi Ekim-Kasım-Aralık ayları için geçerli olmak züere  İcmal-2 listeleri 21/02/2023 ve27/02/2023 tarihleri arasında İl/İlçe Müdürlüklerimizde askıya çıkarılacaktır. İtiraz etmek isteyen yetiştiricilerimizin İl/İlçe Müdürlüklerimize başvuru yapmalarıgerekmektedir. Önemle duyurulur."

Çiğ süt desteğinde önemli duyuru! Prim desteklerinin ödeneceği tarih açıklandı

Çiğ süt nedir?

zararlı bakterileri öldürmek için pastörize edilmemiş süttür. Çiğ süt, Campylobacter , Cryptosporidium , E. coli , Listeria , Brucella ve Salmonella gibi zararlı mikropları taşıyabilir. Bu mikroplar siz ve aileniz için ciddi sağlık riskleri oluşturabilir.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön